Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Afterwork med Goto 10 Linköping

 • 21 September, 17:00-20:00
 • Gradängen Collegium, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
Sign up is closed

Succén är tillbaka – välkommen på afterwork nummer två med Goto 10 Linköping där vårt community laddar med massor av härligt umgänge och glatt humör, samtidigt som vi inviger natural kaffebar!

Vad gör vi på våra afterworks? Vi träffas, minglar och har kul tillsammans! Kanske letar du efter nya medarbetare, kunder och samarbeten, kanske är du nyfiken på vad som händer i Mjärdevi eller vill du bara hänga med andra drivna personer? Ta chansen att träffa både medlemmar på Goto 10 Linköping, våra partners, studenter och företag som sitter i Mjärdevi!

Det lilla extra på toppen – vi firar nämligen invigning av natural kaffebar som kommer att vara en klar favorit för dig som är kaffekonnässören eller en vanlig fikagäst som bara vill avnjuta några goda bitar. natural serverar enklare mat, fika och hantverksmässigt specialkaffe som rostas bl. a. på Goto 10.

Du som är intresserad av nätverkande i olika format och vill smaka stans godaste kaffe ska inte missa denna härliga afterwork – fram med kalendern och boka in dig idag! Vi bjuder på mat och en stor dos energi.

Fått förhinder?
Antal deltagare är begränsat så om du får förhinder var vänlig och avanmäl dig så att någon annan kan ta din plats. Detta gör du enklast genom att gå in på aw:ns sida (logga in som medlem först) och trycka på “avanmäl”-knappen.

Program

 • 17:00

  AW:n börjar! Community manager Ulli hälsar alla välkomna

 • 17:10

  Invigning av kaffebar natural och speed dating på professionell nivå för företagare, innovatörer och studenter - våga ta kontakt med varandra och bryta isen!

 • 18:00

  Finito!