Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Code Summer Camp 2021

  • 14 June - 2 July
  • Digitalt
Sign up is closed

För sjunde året anordnas Code Summer Camp, årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos alla oavsett förkunskaper. Lägret genomförs digitalt och på distans. Tiderna för lägervecka 1 och lägervecka 3 är start kl 09.00 och avslut kl 15.00. Tiderna för lägervecka 2 är start kl 09.00 och avslut kl 13.30 (förutom onsdagen som avslutas kl.15.00). Lunchpaus 60 min varje dag.

”Ni har skapat en ny värld för mig. En programmeringsvärld med många fler lösningar en vad jag visste fanns. Lösningar med en dator”
– Ur deltagarutvärdering från 2019

Vecka 1 14/6-18/6 (10-13 år)

Vecka 2 21/6-24/6 (7-9 år, barnet måste ha fyllt 7 år senast dagen då lägret börjar)

Vecka 3 (28/6-2/7 14-17 år)

Deltagaravgift vecka 1 och vecka 3 är 500 kr och deltagaravgift vecka 2 är 400 kr. Vi erbjuder också ett antal stipendieplatser se mer info nedan.

Vid behov kommer platserna till lägerveckorna att lottas ut. Deltagarbesked kommer att skickas ut den 5 maj. När platsen är bekräftad och betald kommer ett mail som bekräftar din plats på lägret. Observera att lägret är digitalt.

En vecka innan lägret börjar kommer ett mail med info inför lägret. Läs infomailet noga och gärna tillsammans med ditt barn.

STIPENDIEPLATSER 

I samarbete med Stångåstaden kommer stipendieplatserna vid behov lottas ut till deltagare som är boende hos Stångåstaden i Linköping. Stipendiet står för halva deltagaravgiften. Välj denna biljettyp i intresseanmälan om du är boende hos Stångåstaden i Linköping.

I samarbete med Rapatac kommer  stipendieplatserna vid behov lottas ut till deltagare som bor i Gävle  och Sandvikens kommun. Detta stipendium står för hela deltagaravgiften. Välj denna biljettyp i  intresseanmälan om du är  boende i Gävle eller Sandviken kommun.

Det är viktigt att vi är schyssta mot varandra så vi har några spelregler som det är viktigt att både deltagare och målsman tar del av, klicka på länken nedan och läs noga igenom, tack.

Tack till er som gör Code Summer Camp möjligt!