Stötta Code Summer Camp 2021

 

För sjunde året anordnas Code Summer Camp, årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper.

”Ni har skapat en ny värld för mig. En programmeringsvärld med många fler lösningar en vad jag visste fanns. Lösningar med en dator”
Ur deltagarutvärdering från 2019

Även den här sommaren har vi valt att arrangera ett digitalt läger och välkomnar deltagare från hela Sverige att ansöka om en plats! I sommar arrangeras lägret under följande veckor:

  • Lägervecka 1, måndag – fredag v. 24 (14-18 juni): 10-13 år
  • Lägervecka 2, måndag – torsdag v. 25 (21-24 juni): 7-9 år
  • Lägervecka 3, måndag – fredag v. 26 28 juni – 2 juli) : 14-17 år

Stötta Code Summer Camp: delta i vår Crowdfunding

Genom att sponsra ett antal platser till lägret möjliggör du eller ditt företag för flera barn att delta. Fyra platser kostar 3 500kr, 8 platser 7 000kr, osv. Hur många platser vill du bidra med?

Klicka här för att lämna ditt bidrag!

Genom att bidra med finansiering till en eller flera platser stöttar du genomförandet av lägret. Förutom möjligheten att vara med och bidra får de företag och personer som bidrar exponering i samband med lägret. Ingen ska behöva tveka på att årets stora händelse för deltagarna har kunnat genomföras tack vare ditt bidrag!

  • Vi tackar alla som bidrar på hemsidan och i anslutning till eventet, samt i övrig kommunikation där det passar.
  • Vi förbehåller oss rätten att justera storleken och omfattningen av exponeringen beroende på hur stor bidragsgivare man är.

Vad går pengarna till?

Den stora kostnaden för att genomföra lägret är personalkostnaden. Vi har många coacher tillgängliga för att ge barnen en så bra upplevelse som möjligt. Vi lägger mycket resurser på att ta fram så bra utbildningsmaterial som möjligt. Marknadsföringen och systemen som behövs för att genomföra lägret kostar även en del. Lägret genomförs utan vinstsyfte.

Klicka här för att lämna ditt bidrag!

Klicka här för att lämna ditt bidrag!