Linköping, Sweden, 10 april 2019 – ELITS är kända för att locka duktiga medarbetare med mycket driv och engagemang och denna gång är inget undantag. Vi kan med stolthet berätta att Erik Björndell blir en av oss och tillträder som ny ansvarig för ELITS verksamhet i Göteborg.

ELITS har de senaste åren haft en stark tillväxt och förstärker nu ledningen med Erik Björndell. Erik tillträder rollen som ansvarig för verksamheten i Göteborg, för att förstärka ELITS position och tillväxt i Göteborgsområdet.

 

Erik har mångårig och mycket bred erfarenhet från den lokala it-marknaden i Göteborgsregionen. Erik kommer närmast från IT-bolaget Zetup, där han varit delaktig i bolagets uppbyggnad och framgångar de senaste 18 åren. Erik har under åren på Zetup haft olika roller i allt från projektledare, presalesengineer till Service Delivery Manager.

 

– Jag känner stolthet att bli utvald till att etablera ELITS inom Göteborgområdet och det är med spänning jag tar mig an de möjligheter och utmaningar som denna roll kräver, säger Erik Björndell. – Jag ser fram emot att tillsammans med alla öppna och härliga ELITSianer skapa ett ordentligt avtryck i Göteborgsregionen.

 

– Det känns oerhört spännande att ELITS nu tar ett nästa steg och skapar ett större avtryck i Göteborg. Inte mins är det oerhört roligt för oss att detta sker under ledning av Erik Björndell, som har mångårig och mycket bred erfarenhet från den lokala marknaden. Med den starka drivkraften från automotive-industrin är Göteborg en oerhört intressant marknad för ELITS och matchningen mot våra största specialistområden Open Source, Linux och Cloud är mycket bra. Erik har alla de kvaliteter som är utmärkande för ELITS och vi är mycket glada att nu ha honom i vårt lag, och vi ser framför oss en växande verksamhet av konsulter med hög kompetens och erfarenhet från utmanande IT-miljöer. Med Eriks höga kompetens, ledaregenskaper och goda branschkännedom kommer vi att få en flygande start i Göteborgsområdet, säger Olle Hasselblad, VD.

 

Om ELITS

ELITS är en lokal leverantör, med global leveransförmåga, av IT-drift och infrastrukturlösningar. Genom vår närvaro i Europa, Nordamerika och Asien erbjuder vi effektiv service och support dygnet runt, alla dagar på året. Med starkt kundfokus, lyhördhet och handlingskraftiga medarbetare skiljer vi oss från de internationella IT-jättarna. ELITS är – och levererar – Another kind of IT.