Nu kan IoT World äntligen presentera programmet Koppla upp! där företag som tycker det är kämpigt att navigera i uppkopplingsdjungeln får individuell rådgivning, coachning och hjälp av teknikbolag som är med i IoT World att hitta rätt.

Erbjudandet riktar sig till företag som önskar hjälp på traven gällande digitala lösningar som kan effektivisera och göra verksamheten eller produkten smidigare. Lösningarna tas fram av teknikbolag som är experter på området och anpassas utifrån behövande bolags önskan.

“Erbjudandet riktar sig till bolag inom alla branscher och är en bra möjlighet att bli ihopkopplade och få hjälp av experter som tillhör ett dedikerat team bestående av kunniga techbolag inom IoT-området,” säger Ulrika Johansson, Klusterledare IoT World.

Koppla upp! kan stötta inom flera branscher och områden. Det är allt från att spåra produkter och förbättra lagerhantering, skräddarsy rekommendationer och erbjudanden till automatiska kvalitetskontroller.

“Våra teknikbolag som kommer att hjälpa till har bred kunskap och olika specialistområden. Man kan exempelvis få hjälp med sensorer som larmar när kyl och frys slutar fungera, vilket kan vara oerhört värdefullt i storkök eller annan typ av industri,” säger Tomas Westlund, teknisk expert i IoT World. 

Målet med lösningarna och coachningen som teknikbolagen bidrar med är att matcha mot företag som behöver hjälpen och testa för att se hur det fungerar. Mycket av värdet innefattas i lärandet – att lära sig hur uppkopplade system fungerar, hur det kan appliceras på ens verksamhet och hur det bidra till en smidigare arbetsvardag. 

 

Känner du dig sugen på att få hjälp av Koppla upp! och se hur smarta lösningar kan integreras i din verksamhet? Ansök nu!