Final application date

1 March, 2021

Company

Link22

Arbetsuppgifter:
Som projektledare på link22 kommer du att ansvara för ett antal projekt, från definiering till avslut. Du kommer att både arbeta med kunder/affärsområdesansvariga och gentemot utvecklingsteamen. Du kommer också att arbeta tätt ihop med våra övriga projektledare för att säkra att vi kan hantera och leverera befintliga och nya affärsmöjligheter på bästa sätt. Som en naturlig del i projektledning ingår regelbunden uppföljning av plan. Tjänsten kommer till största del att vara förlagd på kontoret i Linköping.

Utvecklingsmöjligheter:
På link22 värdesätter vi individens utveckling. Vi kommer att stödja dig i din kompetensutveckling inom projektledning för att kunna stötta kundbehov och intern styrning. Du kommer att få utmanande och utvecklande uppgifter som du löser självständigt eller tillsammans med erfarna kollegor som besitter expertkunskaper. Hos oss har du har goda möjligheter till att specialisera dig inom något område.

Vi söker dig som:
Har en högskoleexamen eller motsvarande data/IT/Ledarskap och ett stort intresse för kunder, teknik och säkerhetslösningar. Har du dessutom erfarenhet att ha arbetat med säkerhetslösningar så är det är positivt. Dina personliga egenskaper är också viktiga, att just din profil passar in hos oss i de team vi tänker oss.

Du ska ha kunskap inom:

  • Projektledning
  • Agil utveckling
  • JIRA
  • Övergripande förståelse för produkt- och mjukvaruutveckling

Önskvärda kunskaper:

  • IT-säkerhetslösningar
  • M-files

Som person är du noggrann och drivs av att leverera god kvalitet. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar tillsammans med andra, är driftig och kan arbeta självständigt.