Final application date

1 March, 2021

Company

Link22

Arbetsuppgifter:
Som kvalitetsansvarig på link22 kommer du att utveckla och underhålla företagets verksamhetssystem och säkerställa att det uppfyller de krav genom ISO9001.

Du kommer också vara ansvarig för vårt produkt- och dokumentsystem, konfigurationsstyrning och våra ackrediteringsrutiner. Arbete innebär också att vara ansvarig och sammanhållande för produkternas dokumentation för att säkra enhetlighet. Allt detta sker i tätt samarbete med den utveckling, underhåll och support av säkerhetslösningar som vi arbetar med.

Du kommer att vara en självklar del i det operativa arbetet där självständigt arbete krävs med planering, struktur och ordning. I arbetet finns det en förväntan att du kreativt arbetar med dina ansvarsområden väl invävda i övrigt arbete. Det finns även en förväntan att periodvis kunna ta sig an kortare uppdrag relaterat våra leveranser till kunder.

Tjänsten kommer till största del att vara förlagd på kontoret i Linköping och till viss del även ute hos kund vid olika projekt.

Utvecklingsmöjligheter:
På link22 värdesätter vi individens utveckling. Vi kommer att stödja dig i din kompetensutveckling inom hela det mångfacetterade område som definierar kvalitets- och produktledning. Du kommer att få utmanande och utvecklande uppgifter som du löser självständigt eller tillsammans med erfarna kollegor som besitter expertkunskaper. Hos oss har du har goda möjligheter till att specialisera dig inom något område.

Vi söker dig som:
Har en högskoleexamen eller motsvarande inom data/IT och ett stort intresse för teknik och säkerhetslösningar. Har du dessutom erfarenhet att ha arbetat med säkerhetslösningar så är det är positivt. Dina personliga egenskaper är också viktiga, att just din profil passar in hos oss i de team vi tänker oss.

Du ska ha kunskap inom:

  • ISO9001 och revisioner (interna och externa)
  • Ramverk och begrepp för IT-säkerhet (ISO27000)
  • Konfigurationshantering för produkter med varianter
  • Arbetssätt för produkt- och systemutveckling och förvaltning
  • Projektledning

Önskvärda kunskaper:

  • IT-säkerhetslösningar
  • Agil utveckling
  • M-files

Som person är du noggrann och drivs av att leverera god kvalitet. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar tillsammans med andra, är driftig och kan arbeta självständigt.