Final application date

1 March, 2021

Company

Link22

Arbetsuppgifter:
Som medarbetare inom området ”Affärer och försäljning” på link22 kommer du att ansvara för ett antal kunder, både vad gäller nyförsäljning och som huvudkontakt för befintliga nyckelkunder. Du kommer även leda paketering och marknadsföring för våra erbjudanden.

I arbetet finns det en förväntan att du kreativt arbetar med att påverka och driva interna processer för att på bästa sätt få till en lysande kundupplevelse. Du kommer arbeta tätt med våra projektledare för att säkra att vi kan hantera och leverera befintliga och nya affärsmöjligheter på bästa sätt.

Tjänsten kommer att vara förlagd på kontoret i Linköping och ute hos kund.

Utvecklingsmöjligheter:
På link22 värdesätter vi individens utveckling. Vi kommer att stödja dig i din kompetensutveckling inom hela det mångfacetterade område som definierar affärs- och produktledning. Du kommer att få utmanande och utvecklande uppgifter som du löser självständigt eller tillsammans med erfarna kollegor som besitter expertkunskaper. Hos oss har du har goda möjligheter till att specialisera dig inom något område.

Vi söker dig som:
Har en högskoleexamen eller motsvarande inom affärsutveckling med teknisk inriktning och ett stort intresse för kunder, teknik och säkerhetslösningar. Har du dessutom erfarenhet att ha arbetat med säkerhetslösningar så är det är positivt. Dina personliga egenskaper är också viktiga, att just din profil passar in hos oss i de team vi tänker oss.

Du ska ha kunskap inom:

  • Affärsplanering inkl. mål och budgetarbete
  • Försäljning
  • Marknadsföring i olika kanaler
  • Kunddatabas och nyckelkunder

Önskvärda kunskaper:

  • IT-säkerhetslösningar
  • Agil utveckling
  • M-files

Som person är du noggrann och drivs av att leverera god kvalitet. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar tillsammans med andra, är driftig och kan arbeta självständigt.