Final application date

4 February, 2024

Contact

Daniella Möller

daniella.moller@toyota-industries.eu

+46722033713

Brinner du  för hållbarhet och är van vid att arbeta med digitala lösningar samt driva och leda förändringsarbete? Är du redo för nya utmaningar?

Toyota Material Handling utvecklar och tillverkar materialhanteringslösningar i världsklass och är ett företag med ambitiösa klimatmål. Som ett led i detta förstärker vi nu vår Sustainabilityfunktion med en Verksamhetsutvecklare. Vi söker dig som vill arbeta i ett sammanhang där du kan göra hållbar skillnad på riktigt! Om du önskar vara med och påverka för en hållbar framtid, varje dag, är det här jobbet för dig!

Din utmaning att se fram emot

Som Verksamhetsutvecklare inom hållbarhet kommer du ha en central roll i att kartlägga, utvärdera, digitalisera och optimera företagets hållbarhetsprocesser och prestanda. Du kommer tillsammans med det stötta och driva funktionen till en högre grad av digitalisering och  vara en viktig länk mellan vår hållbarhetsavdelning och IS/ IT – avdelning. Här blir du en del av en snabbrörlig miljö med utrymme för nytänk och kreativa lösningar.

I rollen kommer du att:

 • Utveckla och implementera strategier för att optimera hållbarhetsarbetet
 • Leda och stötta projekt för processoptimering och digitala framsteg inom hållbarhet
 • Driva och stödja hållbarhetsfunktionen digitaliseringsresa

Till tjänsten som Verksamhetsutvecklare inom hållbarhet söker vi dig som har/är:

 • Magisterexamen med relevant inriktning
 • Utbildning och/eller erfarenhet av projektledning och verksamhetsutveckling
 • Kunskap och erfarenhet att arbeta i digitala verktyg samt en nyfikenhet att utforska möjligheterna inom tex. AI
 • Strategisk och operativ förmåga att integrera hållbarhet och digitalisering
 • En skicklig problemlösare med god analytisk förmåga
 • Van att kommunicera på alla nivåer i organisationen genom tal, skrift och visualisering både på svenska och engelska

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.Vi gör stora investeringar i vår verksamhet  inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2024-02-04. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta HR, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information:

 • Malin Ragneby , Director Sustainability, 070-6086841
 • Daniella Möller, HR-Rekryteringsspecialist, daniella.moller@toyota-industries.eu