Final application date

31 March, 2024

Contact

Matilda Norberg

matilda.norberg.ext@toyota-industries.eu

0722128029

Är du Surface Designer och intresserad av design och produktutveckling? Uppskattar du kombinationen av teknik, mekanik och människor? Vill du arbeta på ett världsledande företag inom sin bransch och utveckla smarta, effektiva och hållbara produkter? Perfekt, då är detta tjänsten för dig!

 

Som Surface Designer på Toyota kommer du att arbeta med:

 • Leveranser av yt-modeller baserade på skisser, designmodeller och verbala instruktioner
 • Förstå och implementera design och tekniska lösningar i designmodeller
 • Koncept till färdig produkt
 • Ta fram A-ytor för verktygsbeställning

I rollen som Surface Designer hos oss på Toyota Material Handling får du möjlighet att vara med och utveckla framtidens truckar, vara delaktig i flera utvecklingsprojekt och ta stort ansvar för detaljer kring funktionell design. Toyota Material Handling har sitt huvudkontor i Mjölby med alla funktioner under samma tak, så som produktion, utveckling, inköp, testlabb, designstudio, mekanikyta för ingenjörer och mycket mer! Detta innebär att du har närhet till det mesta och möjlighet att nyttja alla funktioner i ditt arbete.

Hos oss ingår du i en växande grupp som idag består av 12 medarbetare som är fördelade på två team. Vi arbetar i huvudsak med interiör/exteriör och förarmiljö där Surface Design är en viktig del för oss. Inom gruppen har vi en god och lättsam stämning med en bra och jämställd fördelning mellan kvinnor och män. Vi är måna om att ha en bra flexibilitet och en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

 

Till tjänsten som Surface Designer söker vi dig som har:

 • Yrkesutbildning/Högskoleingenjör eller annan likvärdig utbildning
 • Goda kunskaper av formbestämning i Alias
 • Erfarenhet av Catia V5
 • 5 års erfarenhet av liknande tjänst
 • Erfarenhet av Enovia är meriterande
 • Erfarenhet av SubD är meriterande

Vi ser gärna att ergonomi kombinerat med produktutveckling och följa tidplaner är något som intresserar dig och att du gillar att lösa utmaningar du står inför. I vårt team jobbar du tätt med bland annat industridesigners och konstruktörer, därför värderar vi om du är en kommunikativ lagspelare som ställer frågor och trivs i samarbete med andra samtidigt som du är fokuserad och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vårt mål är att hitta rätt person till gruppen.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 31 mars. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

 • Hannah Marmelid, Rekryterande Gruppchef, 0730794389
 • Kristin Bäckström, Avdelningschef, 0704134919
 • Matilda Norberg, Rekryteringskonsult, 0722128029

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

#MS