Final application date

8 May, 2022

Company

Etteplan

Letar du efter en utmanande tjänst där du får jobba i stimulerande miljöer med projekt som bidrar till samhällsnyttan? Då tycker vi att du ska läsa vidare! 

Vi är Etteplan – Engineering with a difference

I Sverige är vi över 600 teknikspecialister med ett gemensamt intresse för teknik och människor. Vi är experter på teknisk design, mjukvara och inbyggda system samt avancerad teknisk dokumentation. Med drygt 60 kontor i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig något nytt och trivs med att utvecklas tillsammans med sina kollegor!

Engineering with a difference är vårt motto och för dig som ingenjör innebär det fantastiska möjligheter att få testa dina egna innovativa idéer. På Etteplan blir du del av en dynamisk, framåtsträvande organisation med höga ambitioner och en spännande framtid i sikte. 

Din roll som konsult och expert

Som Produktutvecklare hos oss på Etteplan får du arbeta med spännande tekniska system i alla skeden av en produkts livscykel. I vår kundportfölj hittar du några av världens ledande företag inom flyg, försvar, energi och fordon och våra uppdrag kan handla om allt från detaljkonstruktion av specifik komponent, systemkonstruktion innehållande flertalet tekniska discipliner, beräkning av komplexa strukturer eller flödesoptimering till kravhantering, ILS, systemsäkerhet och teknisk projektledning. Konsultrollen kan innebära resor till kund.  

Kort och gott – om du vill ha en varierande och stimulerande roll och dagligen sätta tänderna i de mest avancerade och spännande delarna av teknisk ingenjörskonst så kommer du att trivas hos oss på Etteplan!

Vi söker Seniora Mekanikkonstruktörer!

Som Senior Mekanikkonstruktör på Etteplan kommer du ha fler möjligheter än du kunnat ana. På kontoret i Linköping får du möjlighet att arbeta med spännande projekt hos många av våra välkända kunder både lokalt och globalt, då vi samarbetar mellan kontoren. Samtidigt blir du en av oss i ett mindre team med bra sammanhållning och teamkänsla. Framtiden består av så kallade ”hybridkontor” där vi allt lättare kan arbeta på distans och arbeta med frihet under ansvar. Hos oss får du en chef som lyssnar och ser dina behov, samt gör allt för att du ska få de utvecklingsmöjligheter som du önskar och ska trivas.

Som Senior Mekanikkonstruktör hos oss kommer du att få arbeta med konceptutveckling, förstudier, tekniskt offertunderlag, system- och detaljkonstruktion, leverantörskontakter och färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment.

Din profil 
Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är självgående och trygg i din yrkesroll samt har ett driv att utveckla dig själv och andra. Du är initiativtagande, lyhörd och har en positiv attityd. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, samt har B-körkort.

Vi tror att du:

  • Är du civil- eller högskoleingenjör
  • Har 5-7 års relevant yrkeserfarenhet
  • Har kunskap inom konstruktionsverktyg som exempelvis SolidWorks, Inventor, Creo
  • Har erfarenhet av att arbeta som konstruktör i olika utvecklingsprojekt

Som Etteplanare får du

 Ett jobb som är meningsfullt
På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i – och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över!

 Unika utvecklingsmöjligheter
Unika utvecklingsmöjligheter genom vårt stora kontaktnät och vår gedigna erfarenhet från många olika branscher gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter att utvecklas som ingenjör. Vi vågar påstå att utvecklingsmöjligheterna på Etteplan är oändliga – så länge du har drivet och nyfikenheten förstås! Hos oss får du möjligheten till att styra ditt eget arbete och ta ansvar för din arbetsdag.

 God sammanhållning och ett öppet klimat
Kompetensutveckling och spännande uppdrag i all ära – men på Etteplan är gemenskap och kollegial samhörighet lika viktigt. Här är det högt till tak och du får vara som du är. Olikheter är nämligen något vi omfamnar då vi vet att det berikar och bidrar till nya perspektiv! För att bibehålla den goda stämning vi lyckats bygga hittar vi på roliga aktiviteter ihop såsom att åka på personalresor och delta i motionslopp mm.

 Generösa förmåner
Naturligtvis erbjuder vi alla våra anställda friskvårdsbidrag och ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras, dessutom har vi möjlighet att erbjuda personalbil till alla våra anställda.

Känns det som att profilen stämmer in på dig eller någon du känner? In och sök eller tipsa gärna!  

Etteplan – Engineering with a difference.