Final application date

27 March, 2024

Contact

Petri Nylund

Petri.Nylund@toyota-industries.eu

In Toyota Material Handling Europe, we have 13,500 colleagues passionate about supporting companies of all sizes with todays and tomorrow’s material handling challenges. Because we know that our business and our industry is essential and sometimes even critical for you, for daily life and society at large. 

In our Headquarters in Mjölby, Sweden and outside Brussels, in our Sales companies across Europe or in our Factories in France, Italy and Sweden, you can be part of an extraordinary journey. And together we will Move the world towards easy and sustainable. 

Vi söker nu en erfaren Projektledare som kan och vill driva spännande utvecklingsprojekt inom IT och digitalisering i en internationell miljö på ett världsledande företag. Som Projektledare på Toyota Material Handling Europe ansvarar du för förstudier och genomförande av våra viktigaste projekt tillsammans med projektmedlemmar och intressenter såsom sponsorer, leverantörer och koncernledning.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med erfarenhet av att driva utvecklings- och digitaliseringsprojekt. Du känner starkt engagemang i ditt arbete och trivs i en internationell miljö där höga krav ställs på problemlösningsförmåga och leveranser. För att lyckas i denna roll är du en ansvarsfull, driven och kreativ person som gör det som behövs för att finna rätt information, idéer och lösningar. Du är prestigelös, har en positiv inställning och en naturlig förmåga att kommunicera med personer i olika yrkesroller.

Kompetenser:

  • Ledning av projekt inom IT och digitalisering enligt en etablerad projektmetodik
  • Strukturerad, självgående och med god planerings- och organisationsförmåga
  • Analytisk och affärsmässig
  • Workshopledning, kravinsamling och kravhantering
  • Budgethantering och uppföljning
  • Talar och skriver engelska flytande

Vårt erbjudande

I en växande högteknologisk industri är Toyota Material Handling Europe stabilt, globalt och inflytelserikt. Vi främjar mångfald och är fast beslutna att skapa en inkluderande miljö för alla medarbetare. Vi erbjuder en dynamisk, mångsidig och välkomnande arbetsmiljö där du alltid agerar i ett internationellt sammanhang.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Mjölby men möjligheten att arbeta på distans del av tiden är en naturlig del i vår vardag. Vi erbjuder även ett attraktivt förmånspaket och en årlig bonus.

Viktigast av allt är att vi har fantastiska medarbetare som kontinuerligt utvecklas, förbättrar och samarbetar för att leverera kvalitet i allt vi gör. Medan du fortsätter att föra oss framåt ser vi fram emot att se din karriär utvecklas.

Time for you to make a MOVE!

Din ansökan

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag, dock senast 27/3 .

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna Petri Nylund, Head of IT Strategy and Digitalization, Petri.Nylund@toyota-industries.eu.