Final application date

27 November, 2023

Company

ShortLink

Contact

Jonas Linde

jonas.linde@shortlink.se

076-777 79 99

Vill du vara med och utveckla morgondagens nya och smarta produkter inom trådlös och portabel elektronik? Med lång erfarenhet och unika kompetenser driver vi utvecklingen framåt och bortom standard enligt mottot – litet, trådlöst och strömsnålt. Vi på ShortLink växer då vi har en stark orderingång, därför söker vi nu kollegor till våra drivna team i Karlstad eller Linköping.

Om tjänsten
Som projektledare kommer du driva utvecklingsprojekt med ansvar över allt från specifikation till färdig produkt. Du kommer ha ett helhetsansvar över dina projekt, att specifikationer och tidsplaner följs, både internt och externt. Du kommer att leda dina egna projektgrupper och/eller ett antal delprojekt.

Vi erbjuder dig ett utvecklade och fritt arbete i ett växande företag. Vi arbetar några av framtidens högteknologiska lösningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med utveckling av avancerade elektrotekniska system, ofta i en internationell miljö vad gäller kunder och underleverantörer. Vi arbetar med diskret hård- och mjukvaruutveckling samt utveckling av egna IC-kretsar.

Om dig
Som person har du förmåga att anpassa dig i nya miljöer och du trivs med att skapa nya kontakter. Du har en god kommunikativ förmåga då du kommer fungera som en förlängd arm i projekten. Vi tror även att du är självständig, handlingskraftig och van vid att ta egna initiativ.

För att lyckas i tjänsten har du:

  • Erfarenhet av teknisk konstruktion och projektledning
  • Arbetat i projekt inom inbyggda system med till exempel förstudie och serietillverkning

Om oss
ShortLink fokuserar på utveckling av lågeffektelektronik för trådlös kommunikation och bärbara produkter. På uppdrag av våra kunder, och med över 25 år i branschen, tar vi fram de mest optimala lösningarna för varje enskilt uppdrag. ShortLink-gruppen består av tre systerbolag – ShortLink AB som fokuserar på R&D, ShortLink Compliance AB som bedriver testverksamhet i sitt eget Testcenter, samt RangeAnt som bedriver försäljning och utveckling av antenner. För oss är kvalitet i varje detalj en självklarhet, därför är vi även ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Movér, FoU-chef på ShortLink, på telefon 070–249 97 00.

Placeringsort: Linköping eller Karlstad

Välkommen med din ansökan senast 27:e november.