Final application date

8 May, 2022

Company

Etteplan

Vi söker nu erfarna och driftiga, talangfulla mekatronikingenjörer som vet vad som krävs inom konsultbranschen. Är Du den Mekatronikingenjör vi söker?

Jag har redan ett bra ingenjörsjobb, varför ska jag välja Etteplan?

  • Du vill ha ett team som själva har lång erfarenhet som konstruktörer och säljer in faktiska kunskaper och verkliga kvaliteter.
  • Du vill jobba för ett tryggt företag.
  • Du vill ha utrymme för kreativitet och nytänkande.
  • Du vill ha ett utvecklande och öppet klimat där besluten är nära.
  • Du vill vara en del i en organisation som värdesätter daglig tillgång till 3D-skrivare och mek-verkstad, för snabba prototyper och test av tekniska lösningar du arbetar med.

Vi bryr oss om att våra ingenjörer trivs hos oss, får utrymme att växa i en välkomnande miljö som odlar innovation, utveckling och kreativitet. Samtidigt som vi ser till att de får stöd och support från hemmakontoret med de omfattande resurser av teknisk expertis som Etteplan besitter.

På Etteplan kommer du arbeta i huvudsak med kundprojekt i närbelägen region. Uppdragen varierar mellan att arbeta som projektresurs ute hos kund eller arbeta med intern produktutveckling på kontoret. Variationen av uppdrag och uppgifter är något som vi värdesätter högt och något vi tror stimulerar drivna och duktiga utvecklingsingenjörer.

Allt detta har vi på Etteplan, låter det intressant?

Den person vi söker är en teknisk talang med genuint teknikintresse och som har minst 2 års erfarenhet från konstruktion och produktutveckling inriktning Mekanik och/eller Elektronik, samt goda 3D-Cad kunskaper. Vi ser gärna att du är civilingenjör eller högskoleingenjör alternativt har förskaffat sig kunskaper genom erfarenhet i yrket. Det är viktigt att du talar och skriver svenska, då våra kunder förväntar sig kommunikation på svenska är den språkliga färdigheten ett krav.

Kan du SolidWorks, Inventor eller Creo eller har erfarehet av medicinteknik, elektronik, PLC, visionsystem eller robotik? Har du kunskaper inom CE-märkning? Det ser vi som ett stort plus!

Vi sätter också stort värde på att du gillar att ta ansvar, är nyfiken på nya tekniker och kunskaper. Dessutom fäster vi stor vikt vid personligheten och att just Du ska känna sig hemma som konsult i vårt företag.

Känns det som att profilen stämmer in på dig eller någon du känner? In och sök eller tipsa gärna!  

Etteplan – Engineering with a difference.