Final application date

23 March, 2021

Company

Linköping Science Park, Skill

Contact

Jonna Castell, projektledare på Skill

jonna.castell@skill.se

013-495 88 06

Letar du efter ett roligt och meningsfullt sommarjobb där du får möjlighet att inspirera barn och ungdomar inom programmering?

För sjunde året arrangerar Linköping Science Park Code Summer Camp och i år tillsammans med Skill som arrangör! Code Summer Camp är årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper. Lägret är ett medel för att jobba med långsiktig kompetensförsörjning, vilket är ett viktigt arbete för oss.

Läs gärna mer om lägret här.

 

Om företaget

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

 

Dina arbetsuppgifter

Som coach har du den härliga uppgiften att stötta, coacha och hjälpa deltagarna under lägret. Deltagarna kommer att få prova på alltifrån robotprogrammering till kodning av spel, ta del av studiebesök och delta i workshops. Under alla delar finns du och dina coachkollegor tillgängliga med stöd och inspiration. Även den här sommaren har vi valt att arrangera ett digitalt läger och välkomnar deltagare från hela Sverige att ansöka om en plats.

Du kommer att vara delaktig i planeringen inför lägret och arbetar under de tre veckorna då lägret äger rum. I jobbet ingår även två introduktionsdagar (18-19 maj) inför lägret med utbildning för dig som coach.

Lägret arrangeras följande veckor:
Lägervecka 1, måndag – fredag v. 24 (14-18 juni): 10-13 år
Lägervecka 2, måndag – torsdag v. 25 (21-24 juni): 7-9 år
Lägervecka 3, måndag – fredag v. 26 28 juni – 2 juli) : 14-17 år

 

Din profil

Vi söker dig som brinner för programmering och tycker det är viktigt att fler får upp ögonen för detta. För att kunna möta och inspirera deltagarna på lägret ser vi ett stort plus om du har en pedagogisk bakgrund, antingen genom studier eller erfarenhet av att ha arbetat med barn. En kombination av programmeringstunga och pedagogiska coacher hade varit perfekt!

Som person är du utåtriktad, prestigelös och har mycket positiv energi!

Ett krav för tjänsten är att du är tillgänglig under introduktionsdagarna 18-19 maj samt har möjlighet att arbeta samtliga lägerveckor.

 

Ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta är ett konsultuppdrag där du under sommaren blir anställd som konsult hos Skill.

Varmt välkommen med din ansökan!