Final application date

13 August, 2023

Contact

Daniella Möller

daniella.moller@toyota-industries.eu

+46722033713

Är du intresserad av att arbeta med konstruktion av rörliga komponenter? Vill du dessutom bli en del av vår växande R&D-organisation som utvecklar och tillverkar materialhanteringslösningar i absoluta världsklass? Nu utökar vi vårt hydraulikteam som söker en konstruktörskollega!

Som konstruktör på Toyota R&D kommer du att:

  • Konceptutveckla inom nya projekt
  • Skriva kravspecifikationer till leverantörer
  • Produktoptimera befintliga produkter
  • Driva utredningar kring material- och komponentval

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med ingenjörer fördelade på två team, drivsystem respektive hydraulik. I rollen tillhör du hydraulikteamet och arbetar med konstruktion med fokus på rörliga komponenter. Ansvarsområdet spänner över nyutveckling, vård av befintliga produkter samt kundanpassningar. Problemlösning och tekniska utmaningar blir en del av din omväxlande vardag. Här blir du en del av ett internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter!

Till tjänsten söker vi dig som har/är

  • Civil- eller Högskoleingenjörsutbildning
  • Intresse för rörliga komponenter, hydraulik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av hydraulik är meriterande men inte ett krav

Som person drivs du av tekniska utmaningar och problemlösning.  I teamet bidrar du med positiv inställning, energi och motivation för att ni tillsammans ska lösa problem och hitta ständiga förbättringar.

Vilka är Toyota Material Handling?

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringsbranschen. Du kommer att ingå i Toyota Material Handlings R&D-avdelning som består av ca 300 personer och i ditt närmsta team ingår ungefär 12 hjälpsamma kollegor. Vi arbetar i agila team och i nära samarbete med vårt labb där test och verifiering sker. Totalt arbetar det idag omkring 3000 personer på anläggningen.

Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 2023-08-13. Urvalsarbetet påbörjas efter sista ansökningsdatum.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information:

  • Christoffer Huldt Navarro, Gruppchef, christoffer.huldt@toyota-industries.eu
  • Daniella Möller, HR, daniella.moller@toyota-industries.eu

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling