Final application date

13 August, 2023

Contact

Daniella Möller

daniella.moller@toyota-industries.eu

+46722033713

Toyotas R&D-avdelning Auto Solutions söker nu en erfaren mjukvaruutvecklare inom inbyggda system med intresse för att utveckla framtidens Autonoma truckar. Vill du arbeta nära slutprodukten med stort ansvar och inflytande på funktion, prestanda och innovation? Här finns då en chans för dig!

Ditt team och dina arbetsuppgifter

På Auto Solutions satsar vi stort, är mitt i en innovativ tillväxtresa och har en spännande tid framför oss. Idag är vi drygt 70 medarbetare och ca 35 av oss arbetar inom mjukvara. Vi jobbar agilt, stöttar varandra och skapar arbetsglädje i vardagen. Här blir du en del av ett kompetent gäng med stort driv och tillit till varandra.

I rollen som erfaren mjukvaruutvecklare kommer du att:

  • Nyutveckla nästa generations autonoma truckar och materialhanteringslösningar
  • Vidareutveckla våra befintliga truckmodeller samt utveckla kundspecifika lösningar
  • Utveckla kod och verifiera den i riggar och direkt på våra truckar i vårt testcenter på 2000 m2
  • Huvudsakligen arbeta med tekniker som C och C++. Matlab/Simulink för algoritmer och beräkningsstöd samt viss programmering i Python

Här arbetar du i projektform tillsammans med kollegor inom mjukvara, el- och mekanikkonstruktion. Som erfaren i teamet ser vi att du tar ansvar för att dela med dig av din kompetens och driva utvecklingsprojekt framåt.

Till tjänsten som erfaren mjukvaruutvecklare söker vi dig som har/är:

  • En Civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom data eller maskin eller motsvarande
  • Minst 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, gärna inom inbyggda system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du ansvarstagande, engagerad och lösningsorienterad. Du ser värdet i att arbeta i grupp, bolla nya tankar och idéer samt stötta kolleger.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktportfölj går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar.

En karriär på Toyota Material Handling kännetecknas av en hög grad av eget ansvar, varierande och utmanande arbetsuppgifter. Här blir du en del av ett internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter, flera av våra medarbetare har arbetat många år på företaget och valt att testa på nya tjänster och utmaningar.

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym. På Toyota R&D erbjuder vi våra medarbetare en flexibilitet med möjlighet till distansarbete.

Din ansökan

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast 2023-08-13. Urvalsarbetet påbörjas efter sista ansökningsdatum.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

  • Daniella Möller, HR, +46722033713
  • Eva Hådding, gruppchef, +46705084740
  • Martina Granath, gruppchef, +46730727655

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling