Final application date

31 October, 2023

Company

Cambio AB

Cambio är en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande inom hälso- och sjukvård. Vi erbjuder innovativa digitala lösningarna som skapar värde för vårdgivaren och en bättre och säkrare upplevelse för patienten. Vi är en viktig pusselbit i svensk sjukvård och är stolta över det. Idag är vi runt 800 anställda i flera länder. Vi skapar framtidens hälso- och sjukvårdslösningar idag, och vi vill bli fler!

Din roll och teamet

Just nu letar vi efter en backendutvecklare som delar Cambio Welfares brinnande passion för att digitalisera vården. Om du har erfarenhet av RESTful API-design och Java-programmering och trivs i ett litet men högkompetent och stöttande team, då gör du helt rätt i att söka till oss!

Så, vad blir din roll i vår spännande resa mot digitalisering av vården? Som en backend utvecklare hos oss kommer du att ha en viktig roll bakom kulisserna för vårt VIVA-verksamhetssystem och utveckla det för att möta de unika behoven och önskemålen från våra huvudkunder: kommuner och medborgare. Du kommer att samarbeta med vårt agila team bestående av drivna och passionerade backend och frontendutvecklare,  produktägare, arkitekter och UX-designers. I din vardag kommer du att koda för produktion och testning, delta i livliga diskussioner om API:er, krav och nya funktionaliteter.

Men det bästa av allt är att du kommer vara en del av ett team där kunskapsdelning är högsta prioritet! Du kommer att umgås med erfarna lagkamrater, utbyta erfarenheter och expertis för att hitta de bästa sätten att tackla de utmaningar som uppstår.

Vår ambition är att erbjuda dig möjlighet till tillväxt, inte bara i din karriär utan också som individ. På Cambio lever vi efter orden Trust, Care och Together, som präglar vår arbetskultur.

Om Dig

Låt oss prata lite om vem vi tror att du är. Vi hoppas på att du är en entusiastisk programmerare med en förkärlek för öppna API:er. Du drivs av en outtröttlig strävan efter bättre arbetsmetoder och trivs i en teamfokuserad miljö där skapandet av enastående kundupplevelser är målet. Att generöst dela kunskap för att uppnå gemensamma mål är en självklarhet för dig. När det kommer till att lösa välfärdsproblem inom hälso- och sjukvården är du lika passionerad som vi är!

För att lyckas i denna roll skulle vi uppskatta om du har minst 2 års erfarenhet av Java-utveckling. Erfarenhet av att arbeta som backendutvecklare eller fullstackutvecklare i ett agilt team är ett måste. Bekantskap med RESTful API-design är väsentligt. Om du har erfarenhet av ramverket Quarkus är det en stor fördel!

 

Placeringsort: Linköping eller Motala

För oss på Cambio är det viktigt med ett hållbart arbetsliv och därför tillämpar vi en hybrid arbetsmodell. Tillsammans med ditt team kommer ni överens om vilka dagar ni ska samlas på kontoret. Övriga dagar kan du arbeta hemifrån om du vill, men du är självklart alltid välkommen till kontoret också.

Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi uppmuntrar till och välkomnar alla ansökningar, men har tyvärr bara möjlighet att gå vidare med kandidater som befinner sig i Sverige och har rätt att arbeta här. Vi kommer att be om underlag under rekryteringsprocessen gång.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Läs mer om oss här!

Passar inte just den här tjänsten dig? Läs mer om våra andra tjänster på karriärsidan här!