Final application date

31 January, 2022

Company

Attentec AB

Contact

Ida Evertsson

ida.evertsson@attentec.se

0705589819

Var med och utveckla IoT-lösningar i världsklass!

Attentec söker utvecklare och arkitekter till IoT-team. Här blir du en viktig del av ett självgående team som utvecklar IoT-lösningar i nära samarbete med kunden.

På Attentec är vi ca 60 engagerade kollegor som arbetar med bl.a. arkitektur, utveckling, test och projektledning inom IoT. Vi har kontor i Linköping, Stockholm och Oslo. Vi hjälper företag och organisationer att skapa affärsnytta med internet of things.

Vi har många nya spännande IoT-projekt på väg in under hösten och behöver fler teammedlemmar. Vi söker dig som är intresserad av exempelvis systemarkitektur, devops, frontend, backend, hårdvarunära programmering, UX eller kravhantering. Vi erbjuder ett varierat arbete där man samtidigt har stora möjligheter att hitta sitt eget expertområde och utvecklas inom det.

Eftersom vi oftast jobbar i team och har mycket kundkontakt så är det av stor vikt att du trivs med att arbeta och kommunicera med andra. Vid medarbetarundersökningar brukar bland annat kunskapsutbytet med kompetenta kollegor nämnas som en viktig faktor till att man trivs på Attentec. Därför är det viktigt för oss att även du drivs av att utvecklas och ta in ny kunskap, såväl som att dela med dig av den.

Utöver det söker vi dig som har:

  • Civil- eller högskoleingenjörsexamen, alternativt likvärdig utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom agil mjukvaruutveckling
  • En vilja att arbeta med tekniker som spänner över stora delar av stacken
  • Erfarenhet av programmering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Som kollega på Attentec erbjuds du: 

  • En arbetsplats med mycket självstyre där du har stor möjlighet att påverka ditt eget arbetssätt såväl som Attentec som företag.
  • Stora möjligheter till kompetensutveckling.
  • Ett gäng trevliga kollegor med god sammanhållning som gillar att ha kul tillsammans.
  • En prisbelönt och certifierad företagskultur. Attentec har utsetts till ”National Winner” för Sverige i kategorin The Workplace and People Development Award, arrangerad av European Business Awards®, en av världens största företagstävlingar. Vi är också certifierade som ett Great Place To Work® för tredje året i rad, vilket glädjer oss enormt.

Välkommen till en uppkopplad värld av spännande tekniska lösningar!