Final application date

31 January, 2024

Contact

Matilda Norberg

matilda.norberg.ext@toyota-industries.eu

0722128029

På Toyota Material Handling skapar vi den teknik som håller världen i rörelse. Olika verksamheter runt om i Europa är beroende av våra logistik- och materialhanteringslösningar. Genom banbrytande teknik som automation, uppkoppling och produktivitetslösningar skapar vi möjligheter för våra kunders logistikverksamhet att bli så effektiv som möjligt.  
Vi tror starkt på att också sätta idéer i rörelse. Det är därför vi nu investerar mer än någonsin i forskning och utveckling. Våra tvärvetenskapliga team arbetar konceptuellt och praktiskt för att utveckla nästa generations produkter och lösningar för materialhantering. Genom att ge vår R&D-avdelning den kreativa friheten och de resurser som behövs för att utforska ny teknik, strävar vi efter att ligga i framkant när det gäller innovation. På Toyota Material Handling bidrar vi till ett smartare och mer hållbart samhälle – idag och imorgon.

 

Tjänsten 

Test & Verifikation, en del av vår R&D-avdelning, säkerställer att våra truckkonstruktioner uppfyller alla krav och strävar efter att förverkliga vår vision att bli “Indisputable No 1” inom produktkvalitet och prestanda.  Nu söker vi en erfaren och engagerad provningsingenjör-energi till vårt testcenter för att förstärka vår kompetens inom batteri- och energisystem särskilt inom LiOn-tekniken. I din roll är du en nyckelperson som bär ansvaret för produkternas framgång och kvalitet över lång tid hos våra kunder. Ditt arbete kommer att vara nära sammankopplat med andra provningsingenjörer och kollegor inom R&D-avdelningen. Vi bedriver vårt arbete i teambaserade miljöer där vi har möjlighet att modifiera produkter, bygga prototyper och hantera våra produkter i en miljö som liknar den hos våra kunder.

Ansvarsområden 

 • Utveckla provmetoder och provningsriggar samt dess styrsystem.
 • Utföra livslängdprov av komponenter och delsystem.
 • Samarbeta nära med produktutvecklingsteamet för att integrera energisystem och säkerställa att de uppfyller specifikationer och krav.
 • Felsökning och problemlösning på befintliga batteri- och energisystem.
 • Genomföra funktions- och integrationstester av energisystem och mjukvara.
 • Analysera och dokumentera mätdata.

Din profil 

 • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom elektronik / mekatronik eller liknande område.
 • Goda kunskaper inom elektronik och energisystem.
 • Djup kompetens inom provningsmetodik och mätteknik.
 • Du gillar att blanda teoretisk och praktisk kunskap.
 • Förmåga att arbeta självständigt och i teambaserade miljöer.
 • Stark problemlösningsförmåga och analytiska färdigheter.
 • Erfarenhet av att samarbeta med intressenter för att identifiera krav och implementera lösningar.
 • Goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta effektivt i ett tvärfunktionellt team.
 • Färdigheter i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.
 • Minst 3 års erfarenhet från liknande roller.

 

Vårt erbjudande
I en snabbt växande högteknologisk industri i snabb omvandling är Toyota Material Handling Europe stabilt, globalt och inflytelserikt. Vi uppmuntrar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda. Vi erbjuder en dynamisk, mångsidig och välkomnande arbetsmiljö där du alltid agerar i ett internationellt sammanhang. Tjänsten är placerad i Mjölby men möjligheten att arbeta på distans en del av tiden är en naturlig del i vår vardag, liksom ett attraktivt förmånspaket och en årlig bonus.
Viktigast av allt är att vi har fantastiska medarbetare som du som kontinuerligt utvecklar sig, förbättrar och samarbetar för att leverera kvalitet i allt vi gör. Du kommer självklart ha tillgång till resurser och stöd för att lyckas i din roll. Medan du fortsätter att föra oss framåt ser vi fram emot att se din karriär utvecklas på ett enastående sätt.

MOVE the future with us!

Ansökan 
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 31/1 2024.
För mer information är du välkommen att kontakta
Lahod Lahdo, Manager Power and Control 0724687437
Matilda Norberg, rekryteringskonsult 072 212 80 29