Final application date

31 March, 2024

Contact

Matilda Norberg

matilda.norberg.ext@toyota-industries.eu

0722128029

Är du intresserad av teknik, mekanik och människor? Vill du arbeta på Toyota Material Handling med smarta, effektiva och hållbara produkter? Perfekt, då är detta tjänsten för dig!

 

Som senior mekanikkonstruktör på Toyota kommer du att arbeta med:

 • Konstruktion från designskiss till serieproduktion – hela utvecklingsprocessen
 • Kontakt med interna och externa leverantörer/kunder, nationella och internationella
 • Granska konstruktioner och underlag
 • Framtagning av prototyper

 

Vi söker dig som är en erfaren, kommunikativ lagspelare som gärna tar ansvar. I rollen som senior mekanikkonstruktör hos oss på Toyota Material Handling får du möjlighet att vara med och utveckla framtidens truckar, vara delaktig i flera produktutvecklingsprojekt och ta stort ansvar för utveckling tillsammans med våra leverantörer. Design och ergonomi kombinerat med konstruktion är något som intresserar dig och du gillar att lösa utmaningar du står inför. Du är en person som tycker om både kreativitet och kvalité. Att hjälpa till att ta fram snabba lösningar för att prova funktioner i ett tidigt skede eller ta fram slutprodukter som ska serietillverkas och levereras till kund är två saker du gärna arbetar med.

Hos oss ingår du i ett härligt team som idag består av 12 medarbetare som är fördelade på två team. Vi arbetar i huvudsak med interiör/exteriör och förarmiljö där mekanikkonstruktion är en viktig del för oss. Inom gruppen har vi en god och lättsam stämning med en bra och jämställd fördelning mellan kvinnor och män. Vårt främsta arbetsverktyg är Catia V5.

 

Till tjänsten som senior mekanikkonstruktör söker vi dig som har:

 • Högskoleingenjör, Civilingenjör inom maskinteknik eller annan likvärdig utbildning
 • Erfarenhet av konstruktion i CAD (3D och 2D), Catia V5.
 • Erfarenhet av mekanikkonstruktion, minst 5-7 år
 • Erfarenhet av arbete med ytor är meriterande
 • Erfarenhet av konstruktion i plast är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vårt mål är att hitta rätt person till gruppen.

 

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet  inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

 

Pendling och distansarbete

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 31 mars. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

 • Hannah Marmelid, Rekryterande Gruppchef, 0730794389
 • Kristin Bäckström, Avdelningschef, 0704134919
 • Matilda Norberg, Rekryteringskonsult, matilda.norberg.ext@toyota-industries.eu

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

#MS