Final application date

31 March, 2024

Contact

Matilda Norberg

matilda.norberg.ext@toyota-industries.eu

0722128029

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringsbranschen och vi utmanar oss ständigt genom att ligga längst fram med våra lösningar. Vi söker dig som vill ta nästa kliv som elkonstruktör och ta ledarrollen i vår utvecklingsgrupp. Är du vår nya teamledande elkonstruktör?

 

Din kommande utmaning

 • Designa, utveckla och utvärdera elsystem för innovativa energilösningar
 • Samarbeta med tvärfunktionella team för att säkerställa sömlösa integreringar
 • Framtagning av kravspecifikation på el-komponenter
 • Teknisk kontakt med underleverantörer
 • Intern samverkan inom företaget med avdelningarna för kvalitet, inköp och produktion

Hos oss är vägen från skiss till färdig produkt otroligt kort tack vare närheten till både vårt test- och verifieringslabb och produktionen. Här får du chansen att vara med genom hela utvecklingskedjan och samarbeta nära med andra team inom forskning och utveckling, såsom mjukvaruutveckling, mekatronik och mekanikkonstruktion. I rollen som teamledande elkonstruktör blir du en nyckelperson i vårt team som gemensamt arbetar för utvecklingen av avancerade elsystem, kablage och elförsörjning. Dina huvudsakliga sysslor kommer innefatta elkonstruktion men också planering och strukturering av teamets projekt och uppgifter.

 

Din profil

 • Högskoleingenjör inom maskinteknik, elektroteknik eller elkraft. Alternativt att du har en gymnasieutbildning kombinerat med flerårig relevant erfarenhet
 • Goda kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Erfarenhet av elkonstruktion
 • Färdigheter i CAD-verktyg, särskilt Catia V5 och SEE Electrical Expert är meriterande
 • Erfarenhet av ledarskap är meriterande

För att trivas i rollen tror vi att du känner trygghet i din roll som elkonstruktör och är redo att ta nästa kliv mot ledarskap. Du bör kunna arbeta både självständigt och i grupp samt ha en känsla för struktur och helhetsperspektiv.

 

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar

Ansökan 

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 31/3 2024.

För mer information är du välkommen att kontakta våra medarbetare

 • Sven-Inge Lennartsson, Manager Electrical / Energy R&D Warehouse Trucks 070 594 57 08
 • Matilda Norberg, rekryteringskonsult 072 212 80 29

 

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

#MS