Final application date

22 August, 2023

Contact

Lotta Frisell

lotta.frisell@toyota-industries.eu

In Toyota Material Handling Europe, we have 13,000 colleagues passionate about supporting companies of all sizes with todays and tomorrow’s material handling challenges. Because we know that our business and our industry is essential and sometimes even critical for you, for daily life and society at large.

In our Headquarters in Mjölby, Sweden and outside Brussels, in our Sales companies across Europe or in our Factories in France, Italy and Sweden, you can be part of an extraordinary journey. And together we will Move the world towards easy and sustainable.

Time for you to make a MOVE!

Vi utökar vårt Enterprise Architecture (EA) team på TMHE IS/IT i Mjölby, för att ytterligare stärka vår förmåga att leverera harmoniserade och effektiva lösningar till vår verksamhet som ställer krav på vidare digitalisering. EA arbetar för att erbjuda ett säkert, tillgängligt, flexibelt och framtidssäkert IT-landskap till rätt kostnad och funktion. Teamet samarbetar kring att utveckla TMHE’s arkitekturella principer, policys och målarkitektur. I samarbete med verksamheten analyserar, initierar och bidrar du med affärsvärde inför och genom utvecklingsprocessen. Som medarbetare på EA har du kontaktytor runt om i verksamheten, inom IS/IT och hos TMHE´s strategiska partners. Du får stora möjligheter att påverka och bidra till att vidareutveckla lösningar inom TMHE samt arbetet i EA-teamet.

Din profil

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning samt bred erfarenhet av systemutveckling och IT-arkitektur. Du har förmåga att se helhet, göra konsekvensanalyser och har en vilja att skapa värde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av molnarkitektur, t.ex. Azure och agil utveckling. Du är uppmärksam, nyfiken, har en positiv grundinställning och är bekväm i att ta ledande roller. Du talar och skriver engelska flytande, trivs att arbeta i team samt är en god pedagog.

Vårt erbjudande

Du blir medlem i en engagerad grupp med kompetenta kollegor i ett globalt företag. Hos oss är du en nyckelperson i strategiska projekt som bidrar till att utveckla TMHE’s affär och erbjudande. Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att utvecklas.

Tjänsten är baserad i Mjölby med möjlighet till delvis arbete hemifrån. Vi erbjuder utöver detta ett attraktivt förmånspaket med årlig bonus.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök senast en 31 augusti 2023. Urval och intervjuer kommer att ske efter semesterperioden, men skicka gärna din ansökan redan idag.

För mer information om tjänsten kontakta Lotta Frisell, Head of Enterprise Architecture: Lotta.Frisell@toyota-industries.eu