Final application date

31 January, 2023

Company

SIGMA

Är du en ingenjör som gillar du att arbeta tillsammans, utvecklas inom nya områden och utforska nya tekniker? Då kommer du trivas hos oss!

 

Vårt Linköping Design Center öppnade hösten 2020 i Mjärdevi. Här jobbar våra mekanik-designers, elektronik-designers och mjukvaruutvecklare med konstruktion och programmering av uppkopplade produkter inom vitt skilda teknikområden. Våra uppdrag sträcker sig ofta från tidig konceptfas till färdig produkt. Som konsult hos oss kommer din främsta uppgift vara att hjälpa våra kunder lokalt, regionalt eller internationellt. Ditt uppdrag kan innebära att sitta på plats ute hos kund eller att tillsammans med kollegorna arbeta hemma på kontoret i något av våra projekt. Vi söker både juniora och mer erfarna ingenjörer och kan erbjuda en rad intressanta uppdrag hos allt från mindre startups till stora internationella företag.

 

Möt oss på LinTeks jobbmässa i Linköping 25/1 kl 12-16 och Norrköping 26/1 kl 12-16!

 

https://linkopingsciencepark.se/event/save-the-date-recruitment-fair-linkoping/
https://linkopingsciencepark.se/event/save-the-date-recruitment-fair-norrkoping/

 

Vi är inne i en intensiv fas och behöver bli fler elektronikkonstruktörer. Vill du jobba inom några av dessa områden? Då kan du vara vår nästa kollega!

 • Digital schemakonstruktion av kretskort
 • Layout av mönsterkort
 • Utvecklingsverktyg som Altium Designer och Mentor Graphics
 • Elektroniksimuleringsverktyg som Spice
 • Test och verifiering av elektroniska kretsar
 • Mätinstrument som oscilloskop och spektrumanalysatorer
 • EMC-erfarenhet samt CE- och FCC-certifiering
 • RF- och antenn-design
 • Trådlösa standarder som Bluetooth, Wi-Fi, LTE, ZigBee och NFC

BASIC QUALIFICATIONS

 • En relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola
 • Några års arbetslivserfarenhet inom elektronikkonstruktion
 • Ett stort intresse för teknik och viljan att ständigt utvecklas och lära dig nytt

PREFERRED ADDITIONAL SKILLS, PERSONAL TRAITS AND EXPERIENCE

Det allra viktigaste är din vilja att utveckla såväl dig själv som andra, god samarbetsförmåga och att ta eget ansvar och initiativ.

WE OFFER

Som konsult hos oss i Linköping kommer dina åsikter och tankar värderas högt. Vi är under uppbyggnad och vill att alla ska få vara delaktiga. Du kommer att jobba med teknik i framkant tillsammans med några av Sveriges bästa ingenjörer. Dina uppdrag anpassas i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande som möjligt och vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling. Vi har stor variation i våra uppdrag då de både sker hemma på kontoret och på plats ute hos kund. Det finns även goda möjligheter till internationella uppdrag. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, goda förmåner och extra semesterdagar. Vi har kollektivavtal.

 

Om oss

 

Sigma Connectivity är ett svenskt teknikhus med 700 ingenjörer i Europa och Nordamerika. Vårt huvudkontor i Lund har ett av Europas mest avancerade design-, test-, och verifieringslabb. Vi jobbar globalt med allt från startups till några av världens största företag. Våra kunder är verksamma inom IoT, industrial, consumer, automotive, aerospace, defense, cleantech och medtech. Några exempel på kunder är Spotify, Jabra, Sony, IKEA och flera FAANG-företag. För mer information om Sigma Connectivity se https://www.sigmaconnectivity.com/

MORE INFORMATION

Urval sker löpande.

 

För mer information kontakta:
Martin Kalms
+46 761161712
martin.kalms@sigmaconnectivity.se