Final application date

31 May, 2022

Är du redo för nästa steg i din karriär inom e-handel och marknadsföring? Är du grym på att driva försäljning online och att utveckla den digitala affären? Då har du hamnat helt rätt! Vi söker just nu en E-handelsansvarig till vårt affärsområde med fokus på digital försäljning. Vi lovar en arbetsdag fylld av variation, trevliga kollegor, utmanande arbetsuppgifter samt stor möjlighet att påverka.  

Vi är övertygade om att vi genom att erbjuda en toppmodern E-handel har möjlighet att nå ut med våra produkter till en större marknad och i ett effektivare flöde. De tekniska lösningarna finns på plats, men vi behöver dig som har kunskapen att vässa vårt erbjudande och att ta nästa steg i utvecklingen.  

Vi erbjuder

  • En tjänst med stort ansvar och stor möjlighet att själv få implementera din vision över hur vår framtida E-handelslösning ska vara utformad.
  • En arbetsplats med fantastisk stämning där vi bryr oss om varandra och är måna om vår trivsel och välbefinnande.
  • Möjligheten att få vara del av starten av ett helt nytt affärsområde där du själv har stor möjlighet att påverka och vara delaktig.
  • Ett generöst förmånspaket med god pensionsplan samt möjlighet till bonus.

Om tjänsten

I rollen som E-handelsansvarig hos oss är du både marknadsförare, projektledare och digital försäljare. Du har ett helhetsansvar för vår E-handel som innefattar allt ifrån marknadsstrategier, kundsegmentering, utveckla kundkontakter och digital tillväxt. Du har god kännedom om försäljning och marknadsföring via digitala kanaler så som sociala medier, bloggar, nyhetssajter, sökmotorer och e-post. Du arbetar både operativt och strategiskt med huvudsyfte att driva trafik och att öka konverteringsgrad samt utforma vår digitala strategi.  Vi kan garantera ett omväxlande arbete med stor variation och bredd på uppdrag och därmed stor möjlighet till utveckling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. 6 månaders provanställning tillämpas. Placeringsort är på vårt huvudkontor i Linköping.

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen är relativt nyutexad inom E-handel, alternativt har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom området och gärna med inriktning B2B, men det är inget krav. Du har övergripande kunskaper inom affärsjuridik, affärsekonomi och logistik. Det är meriterande med kunskaper i Magento. Du kan obehindrat uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.
Du som person har ett stort driv med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Som person är du prestigelös, lösningsfokuserad och mån om ett bra resultat. För att lyckas i rollen ser vi att du är intresserad av att lära, växa och tycka det är roligt med nya utmaningar.

Om oss

UCS Industrial IT ett företag med kundfokus och kvalitet inom IT produkter. Med lång erfarenhet av produktutveckling arbetar vi lösningsorienterat där kundens behov och önskemål står i centrum. Med målsättningen att alltid leverera rätt produkt i rätt tid.
Vi producerar nytänkande och kreativa lösningar inom skilda branscher över hela världen allt från energi, bilindustri, medicinsk teknik, rymdteknologi, militär industri och flygindustri. UCS Industrial IT arbetar kontinuerligt med att utöka vårt samarbete med världens mest framstående tillverkare och leverantörer för att erbjuda marknadens bredaste urval av industriella IT produkter.

Ansökan

Urval och interjvuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta VD: jesper.bergstrom@ucsind.se, 0708139266. För information om rekryteringsprocessen, kontakta philip.malm@ucsone.se, 0708123763.