Final application date

1 July, 2022

Company

Link22

Om rollen

Inom 3 år har du byggt upp Sveriges vassaste cybersäkerhetsteam. Tillsammans har ni levererat produkter som överträffat förväntningarna hos kunder som möter de absolut tuffaste säkerhetskraven. Experter i rätt kretsar rekommenderar ditt team när deras närmaste partners frågar vem som kan bygga det bästa inom cybersäkerhet. För att möta de tuffaste säkerhetskraven har du etablerat en struktur för säkerhetstestning genom metoder inom ”threathunting”, blue/red team, ethical hacking, etc. Ditt team placerar link22 i teknikens framkant. Ni är hungriga, kreativa och nyfikna.

Vem är du

Vi letar efter dig som ägnat 15 år åt att bygga säkra IT-miljöer med höga krav på säkerhet, integritet och användbarhet. Du ska ha mycket god kunskap gällande arkitektur, design och produktion av säkra IT-lösningar. Din operativa förmåga är god, du arbetar självständigt men leder samtidigt genom att lyfta och inspirera ditt team.

Du finner det meningsfullt att skapa ett tryggare samhälle, du ser fram emot utmaningen att skapa och leda Sveriges bästa devops-team inom cybersäkerhet.

Om du är den ideala Kandidaten för den här tjänsten har du ambitionen att fortsätta vara en av de främsta inom cybersäkerhet. I tätt samarbete med våra kunder håller du kvalitet och integritet högt. Du förstår värdet av innovation för att ligga steget före. Du är noggrann, förstår detaljerna och beaktar helheten

  • 15 års erfarenhet av att bygga IT-miljöer med hög integritet och tuffa krav.
  • God operativ förmåga. Kanske vass tekniker som vill ta dig an en större uppgift.
  • Självständig.
  • Förmåga att leda och motivera människor.
  • En som drivs och växer av att hjälpa andra och att dela med sig av kunskap.
  • En kollega som vi ser upp till.
  • En som ser kompetensutveckling som en naturlig del av vardagen.

Teknisk kompetens

Du ska ha djupa kunskaper inom Windows, nätverk, lagring, PKI, Unix/Linux, behörighetskontroll. Ditt team skall designa och bygga säkra IT-lösningar som möter de tuffaste kraven. Du som vet vilka kunskaper som krävs, utöver listan ovan, är kandidaten vi söker.

Om link22

link22 arbetar långsiktigt med att öka cybersäkerheten i samhället. Vi skall vara det självklara valet när myndigheter, organisationer och industri efterfrågar de bästa IT- säkerhetslösningar.

Du är noggrann och levererar uteslutande kvalité. Du är en lagspelare men har också förmågan att arbeta självständigt.

Bra att veta

Omfattning: Heltid

Plats: Huvudkontor i Linköping.

Start: När vi hittar rätt kandidat.

Skicka din ansökan till jobs@link22.se