Final application date

26 October, 2023

Contact

Sofia Nisseus

sofia.nisseus@toyota-industries.eu

I Toyota Material Handling Europe arbetar 13 500 kollegor som brinner för att stödja företag av alla storlekar med dagens och morgondagens materialhanteringsutmaningar. Eftersom vi vet att vår verksamhet och vår bransch är viktiga och ibland till och med kritiska för dig, för det dagliga livet och samhället i stort. 

På våra huvudkontor i Mjölby och Göteborg, Sverige och Willebroek, Belgien, i våra säljbolag över hela Europa eller i våra fabriker i Frankrike, Italien och Sverige, kan du vara en del av en extraordinär resa. Och tillsammans kommer vi att föra världen mot det enkla och hållbara.

 

Tjänsten
Toyota Material Handling Europe växer och med det kommer ett behov av att förstärka vårt team med en erfaren och engagerad Business System Manager. I din tjänst kommer du att spela en avgörande roll att säkerställa effektiviteten och framgången för våra affärssystem och processer.

 

Inom affärsområdet Marketing & Sales kommer du att leda en grupp av högpresterande Applikationsspecialister och Service Managers och tillsammans med andra chefer inom Business System Management driver du det strategiska arbetet. Arbetet sker i nära samarbete med affärsverksamheten. Du rapporterar till Senior Manager Business Systems, Sofia Nisseus. Resor förkommer i tjänsten.

 

Ansvarsområden 

 • fungera som en brygga mellan IT-avdelningen och affärsverksamheten för att säkerställa att IT-lösningar stödjer och främjar affärsverksamhetens framgång.
 • hantera systemuppgraderingar och säkerställa att alla relevanta avdelningar är informerade och utbildade.
 • samarbeta med andra chefer inom Business System Management för att utforma och implementera strategiska initiativ som stödjer affärsområdets mål.
 • delta aktivt i planeringen och utvecklingen av affärsprocesser och system för att optimera verksamhetens effektivitet.
 • identifiera möjligheter till förbättringar och innovationer inom system och processer och driva dessa framåt.
 • ansvara för implementering, konfiguration och underhåll av företagets affärssystem för Marketing & Sales.
 • ansvara för projektplanering, resursplanering och riskanalyser.
 • övervaka, rapportering och säkerställa dagliga verksamheten i ditt affärsområde.
 • ansvara för att leda och coacha en högpresterande grupp av Applikationsspecialister och Service Managers inom affärsområdet Marketing & Sales.

Din profil  

 • kunskap och erfarenhet av att implementera och underhålla affärssystem, såsom ERP, CRM-system samt BI-lösningar.
 • starka tekniska färdigheter med förmåga att anpassa och konfigurera system enligt företagets behov.
 • erfarenhet av att arbeta som ledare inom IT/ Marketing & Sales eller liknande befattning.
 • god problemlösningsförmåga och förmåga att felsöka och lösa systemrelaterade problem.
 • utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.
 • förmåga att arbeta självständigt och hantera flera projekt samtidig.
 • har en akademisk utbildning inom ett lämpligt område eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

Vårt erbjudande

I en snabbt växande högteknologisk industri i snabb omvandling är Toyota Material Handling Europe stabilt, globalt och inflytelserikt. Vi främjar mångfald och är fast beslutna att skapa en inkluderande miljö för alla medarbetare. Vi erbjuder en dynamisk, mångsidig och välkomnande arbetsmiljö där du alltid agerar i ett internationellt sammanhang. Tjänsten är placerad i Mjölby men möjligheten att arbeta på distans en del av tiden är en naturlig del i vår vardag, liksom ett attraktivt förmånspaket och en årlig bonus.

Viktigast av allt är att vi har fantastiska medarbetare som du som kontinuerligt utvecklar sig, förbättrar och samarbetar för att leverera kvalitet i allt vi gör. Du kommer självklart ha tillgång till resurser och stöd för att lyckas i din roll. Medan du fortsätter att föra oss framåt ser vi fram emot att se din karriär utvecklas på ett enastående sätt.

Time for you to make a MOVE!

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 26 oktober 2023. För mer information är du välkommen att kontakta Sofia Nisseus, Senior Manager Business Systems, sofia.nisseus@toyota -industries.eu