Final application date

19 September, 2022

Company

Cambio AB

Just nu söker vi backendutvecklare som delar Cambio Welfares stora passion att digitalisera vården. Vi söker framförallt dig som har erfarenhet av RESTful API-design och programmering i Java. Om du dessutom vill bli en del av ett mindre men kompetent och stöttande team är det här helt rätt plats för dig!

Välkommen med din ansökan!

Din roll och teamet

Som backendutvecklare ansvarar du främst för att utveckla verksamhetssytemet VIVA för att möta våra kunders behov och önskemål. Våra kunder är främst kommuner men även medborgare. Du kommer att jobba med vårt agila team av duktiga backend och frontend utvecklare, en produktägare, en arkitekt och en UX-designer. I din roll kommer du att skriva produktion och test kod, vara med i olika diskussioner om APIer, behov och ny funktionalitet.

 

Du kommer att jobba i ett team där kompetensdelning är högt prioriterat och där du har erfarna teamspelare att utbyta erfarenhet och kunskap med för att nå de bästa arbetssätten.

Tillsammans har ni arbetsuppgifter som är både utmanande och roliga!

 

Vår ambition är att erbjuda dig möjligheten att få växa och utvecklas i din roll både karriärmässigt men även på ett personligt plan. Trust, Care och Together är våra ledord som beskriver vår arbetskultur.

 

Om dig

Vi söker dig som brinner för programmering och även har ett intresse av öppna APIer. Du drivs av  att ständigt färbättra arbetssätt och tycker om att jobba i en miljö med fokus på teamet och tillsammans skapa grymma kundupplevelser. Du är en social lagspelare som är generös med att dela med dig av din kunskap för att nå gemensamma mål. Vi hoppas även att du är lika passionerad som oss när det kommer till att lösa välfärdsproblem  inom vård och omsorg!

 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av utveckling i Java.

 

Du har ca 3 års erfarenhet av att arbeta som backendutvecklare och har arbetat i ett agilt team.

 

Du har erfarenhet av RESTful API-design.

 

Har du även erfarenhet av ramverket Quarkus och erfarenhet inom CI/CD och automatisering är det ett stort plus!

 

Placeringsort: Linköping eller Motala

 

För oss på Cambio är det viktigt med ett hållbart arbetsliv och därför tillämpar vi en hybrid arbetsmodell. Tillsammans med ditt team kommer ni överens om vilka dagar ni ska samlas på kontoret. Övriga dagar kan du arbeta hemifrån om du vill, men du är självklart alltid välkommen till kontoret också.

 

Omfattning: Heltid

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi uppmuntrar till och välkomnar alla ansökningar, men har tyvärr bara möjlighet att gå vidare med kandidater som befinner sig i Sverige och har rätt att arbeta här. Vi kommer att be om underlag under rekryteringsprocessen gång.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om oss här!

Passar inte just den här tjänsten dig? Läs mer om våra andra tjänster på karriärsidan här!