Final application date

1 January, 1970

Company

Attentec AB

Contact

Moa Wik

moa.wik@attentec.se

0708719880

Utvecklare till IoT-team i världsklass

Attentec är ett snabbväxande företag som har många spännande IoT-projekt på väg in. Med det följer ett ökat behov av skickliga och engagerade utvecklare. Därför söker vi dig som vill vara med och skapa konkurrenskraftiga lösningar i världsklass. Vi erbjuder ett varierat arbete där man samtidigt har stora möjligheter att hitta sitt eget expertområde och utvecklas inom det.

Om rollen

Hos oss på Attentec arbetar du omväxlande inne på kontoret och ute hos kund. Du kommer att vara del av ett projekt där ni som team har ett helhetsansvar för lösningen, hela vägen från kravinsamling till skarp drift. Tillsammans har ni ofta chans att påverka teknikval och arkitektur. Vanligtvis består teamet av 2-5 kollegor, både erfarna och mer juniora utvecklare. För dig som är intresserad av att utvecklas vidare finns det goda möjligheter snabbt växa in i roller som till exempel teamledare eller lösningsarkitekt.

Den vi söker

Vi söker dig som är intresserad av exempelvis systemarkitektur, devops, frontend, backend, hårdvarunära programmering, UX eller kravhantering. Eftersom vi oftast jobbar i team och har mycket kundkontakt så är det av stor vikt att du trivs med att arbeta och kommunicera med andra. Vi som jobbar på Attentec värdesätter kunskapsutbytet med varandra och vi vill nämna det som en viktig faktor till att man trivs på Attentec.

Vi söker dig som har:

  • Civil- eller högskoleingenjörsexamen, alternativt likvärdig utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom agil mjukvaruutveckling
  • En vilja att utvecklas och arbeta med olika tekniker
  • Erfarenhet av exempelvis C#, .Net, Java, JavaScript, Python, Kotlin eller Swift
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss på Attentec erbjuds du en arbetsplats med mycket självstyre där du har stor möjlighet att påverka ditt eget arbete såväl som Attentec som företag. Du får stora möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell utvecklingsplan som du själv kan påverka utifrån dina intresseområden.

På Attentec kommer du bli en del av vår prisbelönade och certifierade företagskultur, läs mer om den här!

Urval och intervjuer sker löpande, så passa på att skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till mig, Moa på telefon 070-871 98 80 eller via mail till moa.wik@attentec.se.