Final application date

31 August, 2022

Company

Cambio AB

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 800 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och vi har placerat oss på topp 15-listan och fått utmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplats” 2020 och 2021!

Din roll och teamet 

Som Application Engineer på Cambio kommer du att känna dig som en del av något större och din insats kommer att bidra till direkt nytta och värde för både vårdpersonal och patienter. Våra produkter ställer höga krav på tillgänglighet, prestanda och patientsäkerhet. Du kommer att ingå i vårt kompetenta Application Management-team som agerar länk mellan våra kunder och vår egen utvecklingsavdelning.

Du kommer delta i projekt och aktiviteter både internt och ute hos kund för att ta våra senaste tekniska lösningar ut i drift samt hjälpa kunder med tekniska frågor gällande Cambios största produkt – COSMIC. I din roll som Application Engineer kommer du att arbeta med tekniska lösningar som används i stora installationer med tusentals samtidiga användare där skalbarhet och prestanda är A och O. Application Management-teamet besitter en stor kompetens och arbetar i en bred roll inom bland annat teknisk felsökning (tredje linjen) i SQL-databas och JBoss, SQL-optimering och skriptning samt övervakning och tuning av alla delar av applikationen. 

På Cambio uppmuntrar vi egna intiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. För oss är det viktigt att du får möjligheten till att växa, både personligt och karriärmässigt. Vår kultur beskrivs genom tre ord ’’Trust’’, ’’Care’’ och ’’Together’’ som karaktäriserar allt vi gör på Cambio. 

Om Dig

Vi söker dig som har relevant utbildning eller några års arbetslivserfarenhet inom samma område. Meriterande är kunskaper inom SQL och databaser, Windows Server-miljöer, skriptning, Java, samt erfarenhet av komplexa system med anpassningar och integrationer. Även Linux, Kubernetes och MySQL är relevanta områden. Du bör ha stort intresse för teknik samt tycka om att jobba kundnära, vara flexibel och prioritera rätt när det blir stressigt. Men viktigast av allt är att du är en problemlösare och känner dig trygg i att ta för dig. Vi ser även att du kan uttrycka dig väl i svenska såväl som engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av prestigelöshet, kunskapsdelning och en vilja att ständigt förbättra. Du kommer få möjligheten att skapa, påverka och förbättra arbetssätt, utvecklas och bygga upp kundrelationer samtidigt som du får jobba med den senaste tekniken.

Flextid tillämpas och resor till våra kunder kan förekomma.   

PlaceringsortLinköping

För oss på Cambio är det viktigt med ett hållbart arbetsliv och därför tillämpar vi en hybrid arbetsmodell. Tillsammans med ditt team kommer ni överens om vilka dagar ni ska samlas på kontoret. Övriga dagar kan du arbeta hemifrån om du vill, men du är självklart alltid välkommen till kontoret också.

Omfattning: Heltid 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Övrigt: 

Varmt välkommen med din ansökan, urval och eventuella intervjuer kommer ske från vecka 32 pga. semestertider.

Vi uppmuntrar till och välkomnar alla ansökningar, men har tyvärr bara möjlighet att gå vidare med kandidater som befinner sig i Sverige och har rätt att arbeta här. Vi kommer att be om underlag under rekryteringsprocessen gång.

Läs mer om oss här!

Passar inte just den här tjänsten dig? Läs mer om våra andra tjänster på karriärsidan här!