Linköping Science Park växer och för några veckor sedan välkomnade vi ännu en ny medarbetare, varmt välkommen Annette!

Linköping Science Park har fått förstärkning i form av Annette Bystedt som numera axlar rollen som Node Manager i AI Sweden

– Så här några veckor in så känns det redan jättebra! Det är härligt att vara en del av en sådan framåtdrivande och innovativ miljö där nya idéer värderas högt, berättar Annette. 

Annette har en bakgrund inom medtech och hade en av sina första anställningar på Sectra där hon sedan avancerade och arbetade i många olika roller. 

– Jag är systemvetare i grunden men har under mitt arbetsliv gått från praktiskt arbete mer åt projektledning, sälj och affärsutveckling. 

Nu senast kommer Annette från Cambio där hon arbetat med affärsutveckling.

– Under mina år inom medtech har jag varit inne och nosat på AI, som en del av affärsutvecklingen, och jag tror verkligen att det är framtiden. Det är nästa naturliga steg efter digitaliseringen så att få chansen att verka för att fler bolag och organisationer ska få möjlighet att applicera AI-lösningar är något av ett drömuppdrag!

I sin nya roll på Linköping Science Park kommer Annette att leda AI Swedens östra kontor. AI Sweden är ett nationellt initiativ som arbetar för att accelerera användandet av applicerade AI-lösningar för alla bolag, branscher och organisationer. 

– Jag kommer arbeta för att stärka AI Swedens lokala närvaro och se till att bolag och organisationer får ta del av de nationella initiativ som finns, och samtidigt sprida det som händer här nationellt.

 

Kontakta Annette här!