We Know IT är ett studendrivet IT-konsultbolag och sedan starten 2008 har vi levererat hundratals lyckade projekt till nöjda kunder. Samtidigt har vi varit starten av karriären för hundratals studenter i Sverige. Vi är så stolta över att fortsatt kunna erbjuda konkret arbetslivserfarenhet åt våra konsulter i en meriterande och lärorik miljö medan vi utvecklar moderna, slagkraftiga och prisvärda lösningar åt våra kunder. 

Vår verksamhet finns runtom i Sverige och nu tänker vi även starta upp vår verksamhet i Umeå. 

Bland våra superhjältar till studentkonsulter finns det utvecklare inom bland annat webb och app, projektledare, UX & UI – designers, digitala strateger och projektledare. Du möter dem alla på vår hemsida weknowit.se/om-oss

 

Med en konkurrenskraftig lön och bonuspolicy, regelbundna event (både med våra partnerföretag samt interna event) och en dynamisk, platt organisation skapar vi en utvecklande & rolig miljö att ta ett kliv ut i arbetslivet från. För hundratals techintresserade studenter har We Know IT varit en viktig karriärskatalysator och många av våra konsulter blir handplockade till prestigefyllda konsultbyråer efter examen.

I Linköping söker vi just nu fler vassa medarbetare med ett brinnande intresse för app- och webbutveckling, UX & UI designers och digitala strateger!  

Våra tjänster är alla avlönade deltidsstjänster och arbetstiden är väldigt flexibel, men generellt lägger våra studentkonsulter 10 timmar i veckan vid sidan av studierna på jobbet. Du får lön för allt jobb du gör – och kommer igång med kundprojekt direkt. Jobbet fortsätter under sommarmånaderna och vi erbjuder även ett visst antal sommarjobb på heltid åt våra anställda.

Ansök idag via vår hemsida weknowit.se/karriar!

Du kan även anmäla dig till ett kontaktsamtal den 27/01/2021 här: https://forms.gle/LhehjfkCBrVrcHtf7

Vi har en öppen frågestund kl 12:00-13:00 den 27/01/2021 som du kan besöka här https://meet.google.com/trk-kdwh-onp