Hur kan vi attrahera fler internationella talanger till Sverige och tillvarata de internationella talanger som redan finns i landet? Det är en fråga vi vill utforska tillsammans med dig!

Switch to Sweden  – The Summit välkomnar nationella, regionala och lokala offentliga aktörer som arbetar med att attrahera och behålla internationella talanger för att säkra framtidens kompetensförsörjning.

För att lyckas behålla dessa talanger är näringslivet en nyckelaktör. Därför inbjuder vi också företag som redan arbetar med eller är intresserade av att börja rekrytera internationell talang.

Den 16:e oktober bjuder vi in dig till en inspirerande dag fylld med spännande presentationer,  diskussioner och möjligheter till nätverkande på Torn1 i Linköping. För de som inte kan vara på plats kommer det även att finnas möjlighet att delta digitalt.

Switch to Sweden – The Summit arrangeras av Linköping Science Park inom ramen för det Vinnova-finansierade programmet Switch to Sweden, tillsammans med Svenska institutet.

Boka in dagen i din kalender redan nu, och håll utkik efter mer information om anmälan och det detaljerade programmet som kommer inom kort.

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta Anna Broeders på anna.broeders@linkopingsciencepark.se.

Vi ses i Linköping den 16e oktober!