Den 8 december anordnar IoT World och AI Sweden evenemanget Pitch & Glögg, en julig nätverksträff som ger möjlighet för medlemmar och partners att lära känna varandra och knyta nya kontakter. Under eventet ges chansen att pitcha sitt företag, mingla och lyssna in. 

Den här gången har vi den stora turen att få hälsa på hos Attentec där Anders Englund kommer föreläsa om “Snart 24 miljarder uppkopplade IoT-prylar – några utmaningar på vägen”. Eventet är öppet både för dig som redan är medlem/partner i IoT World eller AI Sweden, eller för dig som är nyfiken på vad vi gör och vill veta mer. 

Just detta år arrangerar IoT World och AI Sweden eventet tillsammans för att skapa möjligheter till utbyte mellan nätverken. Både IoT och AI är teknikområden som på många sätt ligger i framkant och helt naturligt möter utmaningar, och vissa av de utmaningar som nätverken arbetar med är likartade. Genom att samarrangera aktiviteter med flera nätverk kan nya möten och dialoger uppstå – vilket vi på Linköping Science Park ser som en perfekt miljö för innovation! Så kom för att både nätverka och innovera med oss!

Hur kan jag delta?

Utöver Attentecs presentation kommer det finnas utrymme för max fyra bolag att hålla en pitch om sitt bolag så vi lär känna varandra bättre. Det är en chans att få presentera sitt bolag och vad ni gör för de andra i nätverken, vilket kanske kan leda till nya idéer kring samarbeten eller utbyten. Först till kvarn! Anmäl ert intresse i anmälningsformuläret så hör vi av oss. Vill du bara lyssna in och mingla? Anmäl dig i samma formulär.

Anmäl dig här.


Datum: 8 december

Plats: Attentec, Teknikringen 4B i Mjärdevi

Klockan: 14.30-16.30