I onsdags höll IoT World årets sista Open Lab Day och den här gången var det Together Tech som höll i spakarna för eftermiddagen.

Together Tech visade sitt IoT-system som både innehåller mjukvara och hårdvara för att mäta, koppla upp, hantera enheter och visualisera data. Systemet är ett så kallat ”White label”-system, vilket innebär att det är möjligt för företag att sätta sitt eget varumärke på det om man vill integrera det med sin egen produkt.

Presentationen följdes av ett intressant samtal kring hur system kan fungera ihop med varandra (Interopabilitet) och problemet med många standarder inom IoT.

Open Lab Day är ett koncept där IoT Worlds medlemmar får möjligheten att presentera och visa upp sina produkter som deltagarna får lära sig mer om och “labba” med.  Formatet är en workshop med chans att själv få prova på. Förkunskaper krävs inte, det räcker att vara nyfiken. Inga frågor är för dumma att ställas vid de här tillfällena.

Vi ser fram emot nästa års kommande labbdagar som fortfarande är i planeringsstadiet. Håll dig uppdaterad via IoT Worlds Linkedin och nyhetsbrev!