Lunch menu

Monday, 16 June

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda

    fläskfilé med bacon, rödvinssås, potatismos & purjolök

  • Kycklinggryta

    med champinjoner, paprika, grädde, creme fraiche, soja & vitlök,
serveras med ris

  • Egenpanerad torskfilé

    med
tartarsås, serveras med
 kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk koljafilé

    med dill-& romsås samt färskpotatis

  • Köttbullar med potatismos eller kokt färskpotatis

    gräddsås, lingon & pressgurka

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med spenat & rostade hasselnötter

  • Pasta: med fläskfilé

    bacon & färska champinjoner

  • Wok: Kyckling

    med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Sallad: Räkor

    med pasta & tapenad

  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Kycklingspett

    med stekt potatis och rödvinssås

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami & ruccola

Pinoccio

  • Huset ugnsgratinerade lasagne

    serveras med riven ost

  • Sprödbakad flundra

    med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Kycklingwok

    med teriyakisås och ris

  • Kikärtsgryta

    med paprika och tomat serveras med couscous

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Högrevschili på svenskt nötkött

    lökris, picklad lök, gräddfil

  • Dagens grönt: Gnocchi

    svamp, linser, basilika, mandel, ruccola, parmesan, tomatsås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    färskpotatis, sparris, dill- och citron gurka, knippmorot, kavringssmulor, dillkräm

  • Veckans dessert: Stångs tiramisu

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Svensk benfri kotlett

    Serveras med pepparsås & rostad färskpotatis

  • Dagens 2: Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Varmrökt lax smaksatt med chili&lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

Monday, June 16