Lunch menu

Monday, 21 October

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Boeuf bourguignon (fransk högrevsgryta)

    med rött vin, champinjoner, bacon och syltlök, serveras med ris eller kokt potatis

  • Vitlök- och chilibakad svensk fläskkarré

    med äppelmust-sås, serveras med
ugnsrostade rotsaker

  • Egenpanerad torskfilé

    med chili- och limemayo,
serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk kolja

    med västkuströra och kokt potatis

  • Örtmarinerad rostbiff

    med potatisgratäng och pepparsås

  • Veg: Quornfärsfylld paprika

    med potatisgratäng

  • Pasta: Delicata

    med bacon, salamia, paprika och lök

  • Kycklingwok

    med cocosmjölk och grön chili

  • Räksallad

    med soltorkad tomat och pasta

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special street food buffé

    Crispy chicken, lökringar, buffalo wings, kycklingpizza, La Luna pizza med pommes och tillbehör

  • Veckans sallad: Falafel Sallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkad Tomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Kycklingspett

    serveras med ris och currysås

  • Stekt Pangasius fiskfilé

    med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Kikärts- och linsgryta

    serveras med couscous

  • Kålpudding serveras

    med kokt potatis och gräddsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Viltfärsbiffar

    potatispuré, picklad pumpa, babyspenat, svampsås

  • Dagens grönt: Blomkålscurry

    havreris, ingefära, rotfrukter, chili, koriandersallad, kokosgrädde

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    pasta, grönkål, bakade tomater, brödkrisp, picklade gulbetor, pestokräm

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Ugnsbakad karré

    Serveras med ugnsstekt potatis och rödvinssås

  • Stekt strömming

    Serveras med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon

  • Pinsa med trattkantareller

    Toppad med Västerbottenost

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Monday, October 21