Lunch menu

Friday, 18 October

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, chorizo, kycklingfilé)

    Med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med skagensås

    Serveras med lättfrästa haricots verts och kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Entrecoté, kycklinglårfilé och fläskfilé med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Kebabsallad (nötkött).
  • Dagens pizza: Nerso

    Oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Helstekt fläskytterfilé

    med gräddsås och potatisgratäng

  • Panerad spätta

    med remouladsås, grönsaker,kokt potatis

Universitetsklubben

  • Currygryta

    med halloumi serveras med ris

  • Långbakad fläskkarré

    serveras med rostade rotfrukter och äppelsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Högrevschili

    Lökris, tortillachips, gräslökskräm

  • Dagens grönt: Cajunbakad morot

    Friterad potatis, picklade tomater, jalapeno- och majskräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    Potatissallad, kapris, picklad lök, örter, tomater, ärtskott, dillmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Skomakarlåda
  • Raggmunk med halloumi
  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

More lunches available at

Friday, October 18