Lunch menu

Monday, 30 September

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel

    Med champinjonsås och gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • Kalops (svensk högrev)

    Med morötter,
serveras med inlagda rödbetor och kokt potatis

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    Med dill- och picklesmajonnäs, serveras med
kokt potatis & citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad koljafilé

    med remouladsås & kokt potatis

  • Fransk färsbiff

    med dijonsenap & dragon samt gräddsås & inlagd gurka

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med hackade hasselnötter & mandlar

  • Pasta: Tagliatelle

    med oxfilé, gorgonzola & färska champinjoner

  • Kycklingwok

    med mango, ingefära & chili

  • Räksallad

    med matvete, basilika, citron, melon & ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special pizza buffé

    Laluna pizza, kyckling pizza & lökringar, buffalo wings Pork sliders /Chicken siders med pommes

  • Kycklingssallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkad tomater, mozzarella, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Penne arrabbiata pasta

    Med skinka, champinjoner, grädde

  • Smörstekt Pangasius fiskfilé

    Med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Rotfruktsgratäng

    med svamp och linser

  • Helstekt fläskfilé

    med potatisgratäng och rosépepparsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kycklinggryta

    Basmatiris, chili- och ingefärspicklad kålsallad, curry, kokos

  • Dagens grönt: Pasta

    Tomatpesto, tomater, råstekt broccoli, solrosfrön, ruccola, parmesan

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Quinoa, picklad pumpa, örtsallad, saltrostade frön, grönkål, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Nattbakad kalv

    Serveras med sötsyrliga dillsås samt kokt potatis

  • Isterband

    Serveras med persiljestuvad potatis samt senapskräm

  • Stekt strömming
  • Kantarellrisotto

    Serveras med nyriven parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Hummersoppa

    Serveras med vitlöksbröd

Monday, September 30