Lunch menu

Friday, 16 August

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé black & white

    Serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    Med dill- och romsås, serveras med fänkålsallad och kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    Med bearnaise, rödvinssås, ärtor och pommes eller stekt potatis

  • Fiskgratäng

    Med räkor, dill, vitt vin och sparris samt kokt potatis

  • Veg: Pasta

    Med tomatsås och parmesan

  • Kycklingpasta

    Med basilika och soltorkad tomat

  • Kycklingwok "Paneng"

    Med basmatiris

  • Sallad

    Med ost, skinka och melon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special street food buffé:

    Hamburgare, krispy kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis och pommes

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Nerso

    Oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Pannbiff

    Med kokt potatis, lingon, brunsås och lök

  • Pasta arrabiata (stark)

    Med skinka, svamp och krämig grädde

Universitetsklubben

  • Ugnsbakad blomkål

    Serveras med potatispuré

  • Wallenbergare

    Med potatispuré samt rårörda lingon, ärtor och skirat smör

Stångs Mjärdevi

  • Pankopanerad kyckling

    Med rostad potatis, picco de gallo och jalapenokräm

  • Pasta

    Med linser, rostade grönsaker från Hermelins i Skänninge och krämig ostsås

  • Stångs Wallenbergare

    Med potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Kycklingsallad

    Med grönkål, romansallad, rödlök, surdegskrutonger, bacon, picklad tomat, parmesan & vitlöksdressing

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Wallenbergare på dovhjort från Grebo

    Serveras med klassiska tillbehör

  • Stekt strömming

    Serveras med kokt potatis, vispat brynt smör med krondill och kapris samt rårörda lingon

  • Pinsa Bianco

    Serveras kantareller, lök och västerbottenost

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Med vitt vin, grädde, chili, vitlök och persilja serveras med rostat bröd

Friday, August 16