Lunch menu

Monday, 12 August

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta på högrev

    Med nacho-chips och guacamole, serveras med ris

  • Kålpudding

    Med gräddsås och lingon, 
serveras med kokt potatis

  • Stekt panerad flundrafilé

    Med skagensås
 på räkor och crabfish, serveras
 med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk lubbfilé

    Med dill- och romsås samt kokt potatis

  • Grekisk färsbiff

    Med tzatziki, balsamicosky och vitlöksrostad potatis

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    Med rostade hasselnötter och spenat

  • Fläskfilépasta

    Med bacon och färska champinjoner

  • Fläskfiléwok

    Med grön curry, lime och färsk ingefära

  • Räksallad

    Med matvete, basilika, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Kyckling schnitzel

    Med klyftpotatis, bearnaisesås och vitlökssås

  • Panerad rödspätta

    Med kokt potatis och skagenröra

  • Bräserad högrev

    Med kokt potatis och rödvinssås

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    Halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Stekt fläsk

    Med kokt potatis och löksås

  • Smörstekt fiskfilé

    Med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Vårrullar

    Serveras med ris samt sweetchili

  • Kycklingspett

    Serveras med sataysås och ris

Stångs Mjärdevi

  • Merguezkorv från bondens skafferi

    Med rostad potatis, ratatouille och örtkräm

  • Chilibakad pakchoy

    Med glasnudlar, vitkål, morot, jordnötter, koriander och sojamajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    Med potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Kycklingsallad

    Med grönkål, romansallad, rödlök, surdegskrutonger, bacon, picklad tomat, parmesan & vitlöksdressing

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Köttfärslimpa

    Serveras med lingongräddsås och kokt potatis

  • Isterband med örtstuvad potatis

    Serveras med rödbetor samt senapsgrädde

  • Pinsa Bianco

    Serveras kantareller, lök och västerbottenost

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Monday, August 12