Lunch menu

Friday, 5 July

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt fläskfilé med trattkantarellsås

    Serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill-majonnäs

    Serveras med lättfrästa haricots verts och stekt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller Japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Wokade äggnudlar med grönsaker

    Samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    Med bearnaisesås, rödvinssås, ärtor och pommes/stekt potatis

  • Chorizo

    Med senapsstuvad potatis, syrad kål och rostad lök

  • Veg: Grönsaksbiff

    Med bearnaise, lökbrynta haricot verts, ärtor och pommes eller stekt färskpotatis

  • Biffpasta

    Med fyra ostar

  • Kycklingwok

    Med chilimarinerad broccoli och cashewnötter

  • Räksallad

    Med varmrökt lax, pasta och grape

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik och Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special orientalisk grill buffé:

    Shish kebab och kycklingspett med vitlöksbröd, pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Bresaolasallad
  • Dagens pizza: Nerso

    Oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och rucola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Kycklingfile

    Med klyftpotatis samt ädelostsås

  • Vegetarisk pasta

    Med grönsaker och krämig grädde

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pulled pork burgare på karré

    Klyftpotatis, stångs hamburgerbröd och krämig kålsallad

  • Dagens grönt: Najas stekost från Norrköping

    Ljummen potatissallad, fänkål och paprikamajonnäs

  • Stångs klassiker: Stångs wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter och skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Chilimarinerade räkor, glasnudlar, sesampicklad morot, kimchi, vårlök, böngroddar och limemajonnäs

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Schnitzel

    Med ansjovis, citron och kapris samt rödvinssås och stekt potatis

  • Merquez ”lammkorv”

    Serveras med potatissallad med kapris, äpple och lök samt rödvinssås

  • Stekt strömming

    Serveras med brynt dillsmör och kokt nypotatis

  • Pizza bianco

    Med chèvre, rödbetor, valnötter samt honung och ruccola

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med kokt ägg och syrad rödlök

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Vitvin, grädde, lökar, chili och persilja serveras med vitlöksbröd

More lunches available at

Friday, July 5