Lunch menu

Friday, 14 June

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: chicken masala

    VEGAN: dal palak

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

La Fontana

  • Vi tänder grillen, La fontana special grill buffé

    Bifteki, kycklingspett och halloumi med pommes och klyftpotatis. Olika såser

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Nerso

    oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • 1-stektfläsk med löksås, kokt potatis och lingon
  • 2-smörstekt fiskfilé

    med kokt potatis, remouladsås

  • 1-stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingon
  • 2-smörstekt fiskfilé

    med kokt potatis, remouladsås

Universitetsklubben

  • Örtslungad falafel

    med chiliaioli och grönsaksris

  • Panerad spätta med remouladsås

    gröna ärtor och kokt potatis

  • Veg lasagne

    med riven ost och kryddig tomatsås

  • Ost och broccoligratinerad kassler

    med skysås och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: burgare på kött från valdermarsvik

    rostad potatis, stångs hamburgerbröd, sallad, chilidressing

  • Dagens grönt: najas stekost

    ljummen potatissallad, picklade körsbärstomater, hyvlad fänkål, rökt majonnäs

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: varmrökt laxsallad

    potatissallad, körsbärstomater, gurka, örter, sommarlöksmajonnäs

  • Veckans dessert

    chokladmousse

Pegs & Tails

  • Fetaostfyllda biffar med tzatziki

    Serveras med rostad potatis samt rödvinssås

  • Köttbullar med len potatispuré

    Serveras med gräddsås & rårörda lingon

  • Veckans fisk: Pasta vongole

    Chili, vitlök, persilja, vongolemusslor

  • Veckans green: Surdegspizza

    Med fyra ostar, tomatsås & lök

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med kokt ägg från Ås & syrad rödlök

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Grädde, vin & lökar, persilja, chili samt vitlöksbröd

More lunches available at

Friday, June 14