Lunch menu

Friday, 17 May

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise)

    serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås

    serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis eller kokt potatis

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: dal tadka

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes eller stekt potatis

  • Cevapcici med stekt potatis/pommes

    pitabröd, lök, ajvar & vitlöksyoghurt

  • Veg: Pankopanerad morotsbiff

    med bearnaise & lökbrynta haricot verts, pommes eller stekt potatis

  • Pasta: med strimlad biff i pepparsås
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Vi tänder grillen, La fontana special grill buffé

    Oxfilé , kycklingspett och korv med pommes och klyftpotatis. Olika såser

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Nerso

    oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • 1-pannbiff med kokt potatis, stekt lök, brunsås, lingon
  • 2-skink-champinjoner pasta med grädde, tomatsås.

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: porterstek på fransyska från valdermarsvik

    potatis, morot, svarta vinbärsgelé, gräddsås

  • Dagens grönt: canneloni

    tomatsås, babyspenat, färskost. ruccola

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckas sallad: räksallad

    chilimarinerade räkor, glasnudlar, sesampicklad morot, kimchi, vårlök, böngroddar, limemajonnäs

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med potatispuré, karamelliserad lök, rårörda lingon & skysås

  • Veckans fisk

    Fläckig havskatt

  • Veckans green: Vegetarisk bolognese med svamp

    Serveras med färsk tagliatelle

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Svenska nykokta musslor

    Vin, grädde, lökar & chili samt vitlöksbröd

More lunches available at

Friday, May 17