Lunch menu

Friday, May 17

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé
    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja
  • Laxbowl med quinoa och gravad lax
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing
  • Chèvrebowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett
  • Vegetarisk poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo
  • Medibowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett
  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing
  • Grilltallrik (varm rätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad
  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka
    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise)
    serveras med stekt potatis
  • 2. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås
    serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis eller kokt potatis
  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: chettinadu chicken curry
    VEGAN: dal tadka
  • 6. VEGETARISKT
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL
    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes eller stekt potatis
  • Cevapcici med stekt potatis/pommes
    pitabröd, lök, ajvar & vitlöksyoghurt
  • Veg: Pankopanerad morotsbiff
    med bearnaise & lökbrynta haricot verts, pommes eller stekt potatis
  • Pasta: med strimlad biff i pepparsås
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Vi tänder grillen, La fontana special grill buffé
    Oxfilé , kycklingspett och korv med pommes och klyftpotatis. Olika såser
  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Nerso
    oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • 1-pannbiff med kokt potatis, stekt lök, brunsås, lingon
  • 2-skink-champinjoner pasta med grädde, tomatsås.

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: porterstek på fransyska från valdermarsvik
    potatis, morot, svarta vinbärsgelé, gräddsås
  • Dagens grönt: canneloni
    tomatsås, babyspenat, färskost. ruccola
  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare
    potatis, lingon, ärter, skirat smör
  • Veckas sallad: räksallad
    chilimarinerade räkor, glasnudlar, sesampicklad morot, kimchi, vårlök, böngroddar, limemajonnäs
  • Veckans dessert
    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Pannbiff
    Serveras med potatispuré, karamelliserad lök, rårörda lingon & skysås
  • Veckans fisk
    Fläckig havskatt
  • Veckans green: Vegetarisk bolognese med svamp
    Serveras med färsk tagliatelle
  • Varmrökt lax med chili & lime
    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt fänkålspicklad gurka
  • Sallad med handskalade räkor
    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja
  • Svenska nykokta musslor
    Vin, grädde, lökar & chili samt vitlöksbröd

More lunches available at

Friday, May 17