Lunch menu

Monday, 6 May

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne

    serveras med tomat-, lök- & ruccolasallad

  • 2. A. kycklinggryta med soltorkade tomater

    serveras kokt potatisoliver, basilika, paprika & vitlök,
 serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad kapkummelfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    ärtor, gräddsås & lingon

  • Stekt panerad kapkummel

    med räkröra & kokt potatis

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med spenat & vitlöksfrästa champinjoner

  • Pasta: med strimlad biff & spenat

    i krämig ostsås

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Sallad: Räkor

    med citron, dill & ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

  • Efter lunchen bjuder vi på glass!

La Fontana

  • Huset lasagne

    Serveras med grönsallad

  • Panerad rödspätta

    med smör stekt potatis och skagenröra

  • Krispig kycklingfilé

    med klyftpotatis och vitlökssås

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Pinoccio

  • 1-kycklingspett med currysås

    serveras med ris

  • 2-stekfisk med kokt potatis

    remouladsås

  • SALLADBUFFE, BRÖD, KAFFE OCH DRICKA INGÅR

Universitetsklubben

  • Chili sin carne

    med vispad creme fraiche och ris

  • Torsk i vitvinssås och örter

    med gröna ärtor, kokt potatis och inlagd rödkål

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Högrevschili

    örtris, picklad lök, örtsallad, grönärtskräm

  • Dagens grönt: gnocchi

    svamp, rotselleri, morot, babyspenat, tryffelmajonnäs

  • Stångs klassiker: wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: räksallad

    pasta, tomatpesto, dillpicklad gurka, riven prästost, ärtskott, dillmajonnäs

  • Veckans dessert

    chokladmousse

Pegs & Tails

  • Halstrad kycklingfilé

    Serveras med rosépepparsås & rostad potatis

  • Vildsvinsisteband från Grebo

    Serveras med örtstuvad potatis, senapskräm & rödbetor

  • Veckans green: Vegetarisk paj

    Fylld med kronärtskocka, soltorkadtomat samt mammutoliv

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, nobissås & fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

Monday, May 6