Lunch menu

Tuesday, 30 April

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling

    curry,
 ananas, cashewnötter & vitlök, samt
 toppad med grana padano

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med dansk remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: mixed beans

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Örtstekt kycklingfilé

    med basilikacreme, rödvinssås & stekt potatis

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Bologense med riven ost
  • Wok: Kyckling

    med färsk ingefära, mango & thai basilika

  • Sallad: Kyckling

    med bacon & melon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

  • Efter lunchen bjuder vi på glass!

La Fontana

  • Huset schnitzel

    med klyftpotatis och bearnaisesås

  • Bräserad högrev

    med stekt potatis och rödvinssås

  • Kycklingspett

    med klyftpotatis och vitlökssås

  • Dagens pizza:Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarellaost, ruccola

  • Veckans sallad: Halloumisallad

Universitetsklubben

  • VALBORGSMÄSSOAFTON STÄNGT

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: fläskschnitzel från skänninge

    ljummen potatissallad, rädisor, picklad lök, citronmajonnäs

  • Dagens grönt: grillad spetskål

    matvete, picklad lök, tomat, hummus

Pegs & Tails

  • Pasta bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle samt nyriven parmesan & basilika

  • Veckans fisk Smörstekt, frasig, färsk torsk

    Serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor & grillad citron

  • Veckans green Primörrisotto

    Avorioris med vårprimörer, grönsaksbuljong, en klick smör & kärlek serveras med nyriven parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, nobissås & fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Vinkokt buljong med vitlök, chili & persilja serveras med vitlöksbröd

More lunches available at

Tuesday, April 30