Lunch menu

Monday, 29 April

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. boeuf bourguignon

    (fransk köttgryta med rött vin, champinjoner, bacon & syltlök), serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. kålpudding med gräddsås & lingon

    serveras kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med dansk remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk torskfilé

    med remouladsås & kokt potatis

  • Pannbiff med potatismos

    champinjonsås & lingon

  • Veg: Ostpanerad aubergine

    med potatismos & champinjonsås

  • Pasta: med fläskfilé, bacon & strimlad pepparsalami
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor

    med pasta & örter

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

  • Efter lunchen bjuder vi på glass!

La Fontana

  • Huset lasagne

    med grönsallad

  • Kyckling fajita

    med ris

  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

  • Veckans sallad: Halloumisallad

Universitetsklubben

  • Chevregratinerade betor med honung och balsamico server

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: sotad kycklinglårfilè

    potatis, romansallad, parmesan, bacon, tomat, vitlöksdressing

  • Dagens grönt: pasta pesto

    rostad broccoli, babyspenat, rostade pumpafrön, Getaost från Löt

Pegs & Tails

  • Pepparrotskött

    Kokt Högrev i en pepparrotsveloute serveras med kokt potatis, smörkoktmorot persilja

  • Veckans green Primörrisotto

    Avorioris med vårprimörer, grönsaksbuljong, en klick smör & kärlek serveras med nyriven parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, nobissås & fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Vinkokt buljong med vitlök, chili & persilja serveras med vitlöksbröd

More lunches available at

Monday, April 29