Lunch menu

Friday, 26 January

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Fläskfilémedaljonger med choronsås

    Friterade lökringar, serveras med stekt potatis

  • 2. Ugnsgrillad laxfilé

    Med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med stekt potatis eller kokt potatis

  • 3. POKE BOWL

    Vietnamesisk eller japansk

  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    Bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Isterband från Vaggeryd

    Persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Pasta "Quattro Formaggio"

    Hackade nötter & ruccola

  • Wok: Kyckling med vitlök, chili & thai basilika
  • Pasta: med kyckling, vitlök, spenat & basilika
  • Sallad: Ost-& skinka med röd quinoa & passionsfrukt
  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special street food buffé

    Högrevsburgare, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes och olika såser

  • Dagens pizza: Nerso

    Oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • 1. Pannbiff med stekt lök, kokt potatis, ärtor, lingon
  • 2. Nötfärspasta (tagliatelle) med parmesanost

Universitetsklubben

  • Chili sin carne med creme fraiche och bulgur
  • Gratinerad kassler med ost och broccolisås

    Serveras med potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Svensk flapsteak

    Rostad potatis, parmesan, chili, persilja, lök, aioli

  • Pasta

    Svamp, savoykål, ostsås

  • Stångs wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Varmrökt laxsallad

    Havreris, dillpesto, rostad morot, picklad rödlök, pepparrotskräm

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Vitvinspocherad torsk

    Serveras med brynt vispat smör, raspad pepparrot, räkor, citron

  • Spenat och feta ostpaj

    Serveras med liten blandsallad och créme fraiche

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Nobissås- fänkålspicklad gurka samt kokt potatis

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård- syrad rödlös samt mangoraja

Natural kaffebar

  • Matiga surdegsfrallor och baguetter

    Bakade på kulturspannmål

  • Dagsfärska kanel- och kardemummabullar

    Bakas med smör på Simons Rosteri & Bageri

  • Mindre utbud av hembakt fika och kakor

    Veganskt-, glutenfritt- och laktosfritt alternativ finns alltid

  • Hantverksmässigt specialkaffe

    Rostat i Linköping

  • Te, varm choklad och chai. Även kalla drycker.
Friday, January 26