Lunch menu

Monday, 18 December

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsostcreme

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- & tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Boeuf bourguignon

    Högrev, rött vin, bacon, champinjoner & syltlök, serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. Vitlök- & chilibakad svensk fläskkarré

    Med gräddskysås & gele, serveras med
örtrostad potatis

  • 2. B. Stekt panerad torskfilé med dillmajonnäs

    Serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Poké bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 6. Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. Grill:

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    Med skagenröra samt kokt potatis

  • Örtmarinerad kycklingfilé med BBQ-sås

    Chipotlemajjo & stekt potatis

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesam, vitlök & färsk röd chili
  • Sallad: Räkor med ägghalva, citron & dill
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Ordinarie meny
  • Högrevsburgare (200g) med pommes
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    Halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Pinoccio

  • 1. Kyckling spett med pommes

    Grönsaker och bearnaisesås

  • 2. Stekt fiskfilé flundra med kokt potatis

    Remouladsås

Universitetsklubben

  • Oumphgryta med bönor och tomatsås serveras med bulgur
  • Långbakat högrev med inlagd gurka

    Skysås och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kryddstekt kycklinglårfilé

    Ljummen potatissallad, picklad lök, bacon, aioli

  • Dagens grönt: Pasta

    Svamp, kål, linser, parmesansås

  • Stångs wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Romansallad, bacon, picklad lök, betor, parmesan, aioli

  • Veckans dessert

    Lingon- och pepparkaksdessert

Pegs & Tails

  • Traditionellt julbord
  • Varmrökt lax med kokt potatis

    Romsås & saffranspicklad lök (dessert ingår)

Natural kaffebar

  • Matiga surdegsfrallor och baguetter

    bakade på kulturspanmål

  • Dagsfärska kanel- och kardemummabullar

    som bakas med smör på Simons Rosteri & Bageri

  • Mindre utbud av hembakt fika och kakor.

    Veganskt-, glutenfritt- och laktosfritt alternativ finns alltid

  • Hantverksmässigt specialkaffe

    Rostat i Linköping

  • Te, varm choklad och chai. Även kalla drycker.
Monday, December 18