Lunch menu

Friday, 11 August

Brödernas kök

  • Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl med quinoa och gravad lax

    kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt fläskfilé med 3-pepparsås

    serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med romsås & fänkålsallad

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé
  • 5. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 6. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås, ärtor, pommes eller stekt potatis

  • Gravad lax med dillstuvad potatis & hovmästarsås
  • Veg: Ostpanerad quornschnitze

    med bearnaise, grilltomat & pommes/stekt potatis

  • Pasta: med kyckling, vitlök, grädde, paprika

    & sambal oelek

  • Wok: Kyckling med mango, lime & ingefära
  • Sallad: Räkor med pasta, melon, äpple & citron
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special grill buffé:

    Ryggbiff, kycklingspett och halloumi med pommes, klyftpotatis, ris m.m.

  • Dagens sallad: tonfisksallad.
  • Dagens pizza: La fontana

    champinjoner, paprika, fetaost, färsk vitlök, körsbärstomater, kronärtskocka.

Pinoccio

  • Kycklingfilé med ädelostsås och ugnsbakad potatis

    samt körsbärsmarmelad

  • Huset pasta med skinka

    champinjoner tomatsås och krämig grädde

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Helstekt kotlettrad från Skänninge

    potatisgratäng, tomatsallad, vispat örtsmör

  • Dagens grönt: Najas stekost från Skänninge

    friterad potatis, fänkål, rostad paprikakräm

  • Stångs wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Räk- och kräftsallad

    pasta, tomater, picklad gurka, kavringsmulor, aioli

  • Dessert

    rababerkompott, färskostkräm, havresmulor

Pegs & Tails

  • Fläskfilésauté

    Krämig fläskfilégryta med skogssvamp och rosépeppar, serveras med ris

  • Veckans fisk: Sesampanerad laxfilé

    Serveras med en nudelsallad, chili , koriander samt sommarprimörer och teriyaki Mayo

  • Veckans green: Surdegspizza bianco

    Toppad med Carl Johan svamp tryffel creamfresh samt parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökskräm, pressgurka & kokt potatis

  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    caesardressing, bacon, friterad kapris & örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök & limeaioli

More lunches available at

Friday, August 11